Pink Zipper chiar și fără bicicletă


Hello, hello!

Nu am mai scris de ceva vreme pe blog și cu un motiv foarte bun. De când a început anul m-am orientat mult mai mult pe partea de YouTube (vloguri, serii noi educative și clipuri cât mai interesante), iar asta îmi mănâncă aproape tot timpul care îmi mai rămâne după cele două joburi.
Nu mă plâng, dimpotrivă, îmi place foarte mult să fac asta, iar reacțiile sunt pe măsură. Câteodată mai revin și pe blog pentru că de aici am plecat, aici am descoperit ce înseamnă machiajul, vloggingul și mai ales o comunitate faină și fidelă.

La începutul lunii am primit un mărțișor super fain de la Pink Zipper de care nu auzisem până acum, spre rușinea mea. Ce-i drept, eu nu-s biciclistă, nu pentru că nu mi-aș dori, ci pentru că, oricât de mult mă chinui vară de vară, încă nu am reușit să învăț să merg. Dau vina pe lipsa echilibrului meu intern xD. 

Cu toate astea, accesoriile lor sunt atât de feminine încât nici nu mai contează acest mic detaliu, o eșarfă atât de colorată și călduroasă e utilă oricărei femei. Sunt sigură însă că unele dintre voi mergeți cu bicicleta, dacă nu zi de zi, măcar în weekend tot o faceți. 


Cu ocazia asta am cunoscut-o și pe Corina, cea care le face și care a venit cu ideea. Trebuie să spun că e genul de proiect la care te gândești: ”Cum de nu mi-a trecut și mie asta prin cap?!”

De când am descoperit eșarfele, mi-a plăcut să le port petrecute și în V, cu toate astea, cam toate eșarfele mele se desfăceau pe măsură ce mergeam (să nu mai vorbim de mers pe bicicletă) și devena iritant. Sistemul ei practic te scapă de problema asta pentru că sunt prinse cu un nasture simpatic, iar modele tricotate țin de cald și aduc un plus de chic ținutei. 

PS: Dacă folosiți codul theprettyblossoms aveți 15% reducere până pe 24 martie. 
PPS: Am zărit un sneak peek simpatic: Corina va face și fustițe în curând!

0 pretty comments