Readus la viață



Nu știu dacă titlul a venit în urma absenței mele prelungite pe blog sau inspirată de povestea ce urmează să v-o spun prin imaginile de mai jos, cert este că acest produs mi-a readus la viață apetitul pentru scris, fotografii și basme.

L'Oreal Infallible Eye Paint a strălucit a putere din secunda în care l-am deschis prima dată, așa că trebuie să vă spun cum a ajuns aici. Nu este un simplu fard cremos, acesta are puteri magice care pot readuce la viață nu doar un machiaj tern, ci și zei străvechi de mult uitați. Iată doar ce luptă s-a dus atunci când a reapărut, timid și fără trâmbițe, în lumea noastră.

Zei împietriți de trecea timpului și nepăsarea oamenilor s-au întins cu ultimele fărâme de putere rămase pentru a pune mâna pe el. Ultima lor șansă, ultimul bastion al unei lumi unde aurul era puterea. Însă, în mod surprinzător, o zeiță necunoscută de aproape nimeni a reușit să pună mână pe bagheta magică.

De la prima aplicare a fost învăluită în aurul bogat și cremos și s-a simțit ca și cum ar fi respirat pentru prima dată. Ochii i-au sclipit din nou, ca în antichitate, mâinile și-au recăpătat culoarea, iar buzele au devenit încă o dată cărnoase și dornice de iubire. 
Toate însă vin cu un preț: 36 de lei la eMag 😄

Sper că v-am pus un zâmbet pe buze, fardul este nuanța 401 Rude Boy și poate că nu reînvie zei, dar cu siguranță merită încercat. Dacă v-a plăcut, vă rog, un vot mic și auriu în Școala de Beauty Vlogging pentru a voastră Ștefana 😋
It's good to be back!

6 pretty comments

  1. Foarte frumos realizat, mie clar mi-ai adus zambetul pe buze, felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos ai scris. Eu acum ti-am descoperit blogul si ai niste articole destul de interesante. Astept ca pe viitor sa ne faci sa zambim din ce in ce mai mult cu ajutorul articolelor tale. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac super mult pozele si cum ai scris❤

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac super mult pozele si cum ai scris❤

    RăspundețiȘtergere