Cadouri pentru părinți cuminți

By Stefana Teodoroiu - marți, septembrie 29, 2015

Nu e nici o zi de naștere și nici vreun eveniment în familie, dar m-am gândit că ar fi util să îmi fac o scurtă listă pe care să o păstrez online, unde am încredere că va rămâne. Sigur câțiva dintre voi veți găsi utile aceste sugestii, așa că să începem!


Mereu când se apropie zilele de naștere ale părinților sau altă zi importantă, am un moment în care mă blochez efectiv și parcă nu mai știu ce să iau cadou și ce i-ar bucura. Mai ales atunci când veșnicele răspunsuri la întrebarea „Ce îți dorești de ziua ta?” sunt ”Nimic, tu să fii sănătoasă și fericită” și nu te ajută deloc (dacă e vreun părinte care citește asta, îl rog să bage la cap și să renunțe definitiv; dacă ne-ați iubi cu adevărat, ne-ați da o listă clară de dorințe, nu să ne lăsați așa)!

Acestea fiind spuse, în fiecare an, am o perioadă de stres și plimbări prin magazine ce se încheie cu inevitabila oprire la un McDonald's sau KFC de oboseală (deci e vina voastră, părinți, că mă îngraș, da?). Ca să scap de sărbători, am pus la cale o scurtă listă, cu ce mi s-ar părea mie drăguț pentru ai mei, dacă au fost cuminți :).

Pentru mămici:

M-am gândit să încep cu un set de produse esențiale pentru geantă: 
  • un ruj hidratant care să ofere și ceva culoare buzelor - mami mereu apreciază asta - iar cele Rimmel au o calitate bună (în liceu, rujul meu preferat era de la ei); 
  • un ulei de cuticule și unghii pentru că a venit frigul și e bine să le protejăm cât mai mult - eu chiar l-am încercat pe acesta de la OPI și îmi place foarte mult, mai ales că are un aplicator de tip pensulă, foarte ușor de folosit și un miros fructat;
  • o sticluță cu ulei de argan cu pulverizator (am și eu unul similar în geantă tot timpul, de la Solaris, despre care v-am povestit mai multe aici) - bun pentru multe lucruri de la hidratatul mâinilor, până la aplicatul pe păr atunci când se electrizează.
Pentru că mami este pasionată de parfumuri și știu că nu este singura, am ales unul din favoritele ei - Davidoff Cool Water - care niciodată nu poate fi în exces pe raftul din baie, iar cel de-al doilea ales a fost Burberry London pentru că m-a atras ambalajul, recunosc, iar brandul mi se pare unul iconic.


Pentru tătici:

Aici am mereu cea mai mare problemă. Dacă pe mami o mai înțeleg, doar suntem amândouă femei, și pot intui ce i-ar plăcea, la tatăl meu mereu durează cel mai mult să îi aleg ceva. Tocmai de aceea, pentru a doua parte a articolului, m-am gândit să cer ajutorul vostru. Eu am ales două parfumuri care cred că i-ar fi pe plac (Burberry London și Givency Gentlemen Only), dar aș vrea să completez această listă cu un kit similar celui de mai sus. Ce credeți că i-ar plăcea unui bărbat și i s-ar părea util? 

Toate produsele menționate se găsesc pe site-ul Elefant.ro la secțiunea de Cosmetice și cea de Parfumuri. Aștept răspunsurile voastre!

  • Share:

You Might Also Like

1 pretty comments