Cel mai important brand ești tu!

By Stefana Teodoroiu - luni, octombrie 05, 2015


De când sunt în lumea b(v)logging-ului, am învățat că nu este de ajuns să postezi constant conținut de calitate, ci trebuie să și știi să te vinzi cum trebuie. Pe blogul meu, eu sunt brandul, așadar trebuie să mă ocup de imaginea mea cu cea mai mare seriozitate, dacă vreau să ating un anumit nivel.


Până acum cred că am făcut o treabă bună, dar cu siguranță nu strică niște ajutor și sfaturi în plus, așa că voi participa la workshop-ul de personal branding organizat de TheDigitalGlamour la ceainăria Etage.
Showroom ETAGE este un concept unic, surprinzător şi versatil, care integrează prin atmosferă şi design ideea de high class luxury & lifestyle. Este o creaţie de nişă la care au participat designeri şi arhitecţi talentaţi şi care gazduieşte exclusiv unele dintre cele mai renumite branduri din domeniul amenajărilor interioare şi designului ambiental.

Acesta va fi susținut de Adelina Borțan și Raluca Cristea, mai exact Naked PR care se ocupă de numeroase workshop-uri utile din diverse domenii (Business PR, Fashion PR, Stil de marcă personală și altele pe care vă invit să le descoperiți).

Despre eveniment am aflat prin platforma Digital Glamour, pe care o recomand tuturor bloggerițelor.
Digital Glamour este prima platformă B2B pentru creatorii de conținut din spațiul digital. TheDigitalGlamour.com este comunitatea glam pentru bloggerii și publisherii care creează conținut targetat în principal spre femei.După cum știm, tehnologia avansează și se dezvoltă permanent, iar publicul (și în mod special cel format din femei) are nevoie ca informația să fie transmisă în timp real în ceea ce privește toate noutățile legate de brand-uri. În era digitală de astăzi, cel mai bun intermediar este blogger-ul.În plus, TheDigitalGlamour.com este în permanență la curent cu tot ceea ce se întâmplă în blogosfera din România și cea internațională. Știrile Digital Glamour acoperă domeniile de fashion, beauty, lifestyle, food, parenting, travel, health și decoration. Pe lângă toate acestea, Digital Glamour prezintă și evenimentele relevate din domeniul comunicării, care sunt de interes pentru membrii platformei.

Sper că în curând să începeți să observați îmbunătățiri :)

  • Share:

You Might Also Like

0 pretty comments