Time is running out

By Stefana Teodoroiu - marți, noiembrie 24, 2015

Până la facultate nu prea obișnuiam să port ceasuri, ora oricum o verific mereu la telefon, așa că nu prea le vedeam rostul. Apoi au venit examenele scrise și am început să am nevoie de ele.
Când a trecut și perioada aceea, au rămas ceasurile doar ca accesorii. Majoritatea nici nu mai au baterie, așa că să nu te miri dacă mă întrebi cât e ceasul și mă uit tot la telefon. Acum îmi place să le port doar pentru a completa o ținută, pentru a îmbraca o încheietură goală sau pentru a le asorta cu detaliile genților (call me crazy, but this is what I love).

Deși rar îmi cumpăr ceasuri (sunt destul de pretențioasă), fac online window shopping foarte des :) așa am ajuns și pe site-ul Ora10 unde am început să-mi fac o listă destul de mare cu ceasurile care îmi plac de-acolo. Apoi am realizat că trecusem deja de 10 ceasuri (get it?), așa că am restrâns lista la 4 doar, pe care m-am gândit să le împărtășesc și cu voi. N-am renunțat la rose-gold, doar mă știți, sunt fidelă preferințelor :3 

Primele două sunt light-themed, delicate, pentru o ținută elegantă și feminina. Următoarele două modele sunt mai mari puțin, închise la culoare, iar cel din dreapta îmi place în mod special. Din păcate și prețul este pe măsură!


Plus că merg și ca sugestii de cadouri. Poate aveți mame, surori sau prietene înnebunite după ceasuri (mami se încadrează aici, recunosc), câteva sugestii nu strică niciodată, nu?

  • Share:

You Might Also Like

0 pretty comments