Ce modele de pantaloni mi-au plăcut anul acesta

În anul ce tocmai e pe cale să se termine, am experimentat mult mai mult din punct de vedere vestimentar. Nu sunt expertă în modă, nu am cunoștințe și nici nu pretind, așadar o voi mai da și în bară din când în când cu combinațiile mele, dar îmi place să le împărtășesc cu voi. 

Astăzi vreau să vă vorbesc despre pantalonii care mi-au plăcut cel mai mult în 2015. Eu am fost de mică adeptă blugilor skinny, mi se pare că mă avantajeaza cel mai bine și obsesiile mele îmi spun că se potrivesc cu orice tip de încălțăminte (spre deosebire de cei evazați). Așadar am tot purtat diverse modele, de la cele mai simple, în culori închise, până la cei albi de mai jos cu tăieturi. 
Un model descoperit abia anul acesta, după ce a trecut tot hype-ul, este cel boyfriend. Eu sunt genul de persoană care fie urăște cu patimă un anume trend (fie el vestimentar, fie filme, cărți și alte chestii de genul), fie se dedică întru totul lui. Drept urmare, odată cu descoperirea blugilor boyfriend, a urmat o perioadă în care nu mai ieșeam efectiv din ei. Îi spălam și o luam de la capăt. Call me crazy, dar mi se par cei mai comozi, plus că tăieturile oferă și o aerisire mult dorită vara!
 Ultimul model este cel pe care îl port încă de când am început să mă îmbrac singură. Pantalonii colorați (skinny, pană sau drepți) mi se par că pot reprezenta o piesă centrală într-un outfit. Nu am ales cea mai potrivită imagine având în vedere că straturile de haine îi eclipsează puțin, dar aceștia mov sunt unii din preferații mei.
Pe Bfashion puteți găsi astfel de modele și multe altele. Eu, personal, nu am cumpărat de acolo, dar am găsit câteva modele chiar drăguțe de adăugat la colecție!

1 pretty comments

  1. Te inteleg perfect la faza cu trendurile. Asa sunt si eu...ori urasc un trend, ori nu mai ies din el:)))
    Blugii boyfriend au devenit pt mine o pasiune din 2015, ca pana atunci nu prea am fost pasionata de ei. Pupici

    RăspundețiȘtergere