Frig, frig, frig!

Deși ador zăpada și perioada rece, am o mare problemă cu faptul că foarte greu găsesc o haină care să mă protejeze de frig și care să arate frumos. De cele mai multe ori ajung să adaug atâtea straturi în încercarea de a-mi menține o temperatură comodă, încât ajung să arăt ca cineva fugit de acasă. Drept dovadă, în pozele cu outfit-uri de iarnă de pe blog, de cele mai multe ori mă vedeți fără geacă sau măcar cu ceva mai subțirel, ca să ascund cât de nepricepută sunt în a alege una. 
Mereu ajung să mă uit pe diverse site-uri după modele drăguțe care m-ar putea scoate din acest impas. De cele mai multe ori rămân cu uitatul deoarece nu-mi dau seama exact cât de călduroase sunt, dar tot îmi atrag atenția anumite modele, cum ar fi cel de mai jos de la Yokko. Mi se pare foarte stylish și cu o eșarfă potrivită, cred că și-ar îndeplini scopul. 

În orice caz, la cât de aiurită și pe fugă sunt eu, tot la geacă pufoasă voi ajunge. Comfy over stylish for me! Așa că, dacă vedeți outfit-uri cu mine pe blog, iarna, în care arăt suspect de subțire îmbrăcată, să știți că sunt cu cojocul în backstage. 

1 pretty comments