Trebuie să-mi refac colecția de huse!

By Stefana Teodoroiu - vineri, decembrie 18, 2015

Sunt fană a huselor de telefon cât mai colorate și mai jucăușe. De când mi-am schimbat telefonul, am rămas însă fără colecția mea așa că ușor-ușor trebuie să o reconstruiesc. Am început prin a-mi decora o husă transparentă în ton cu anotimpul. Odată ce toamna a trecut, am ajuns la o husă potrivită noului sezon. Acum însă am una simplă, în culoare deschisă. 
Am realizat că și acestea, deși sunt simple, au ceva special și sunt ușor de asortat (știți doar ce probleme am și eu). Așadar, de acum înainte, voi încerca să acord mai mult credit și huselor clasice, deși sunt sigură că, odată cu primăvara, voi reveni la culori și modele simpatice. 
N-am mai scris de atâta timp pe blog încât cred că par un copil care abia se apucă de o compunere, scuzați-mi stângacia până îmi revin. Acum am însă nevoie de ajutorul vostru în ceea ce privește huse noi. Voi de unde vă luați? Ce recomandări aveți pentru mine? Momentan singura sursă este internetul. Am văzut un model drăguț nude pe un site de telefoane, dar niciodată nu strică mai multe variante.  • Share:

You Might Also Like

0 pretty comments