Aoro devine NOTINO

By Stefana Teodoroiu - vineri, iunie 30, 2017

Sunt sigură că știți deja asta, dar Aoro face ușor-ușor tranziția către Notino. Marele retailer online va deveni notino.ro și astfel, odată cu această schimbare, va avea și un nou logo, mail și număr de telefon pentru relațiile cu clienții.
Ce rămân în schimb la fel sunt calitatea serviciilor și produsele oferite. N-o să ignor nici "elefantul din cameră" și faptul că s-a discutat de multe ori despre originea anumitor branduri din portofoliu, dar eu nu am avut nicio experiență negativă cu ei (dupa nenumărate comenzi, atât în baza voucherelor primite de la ei, cât și pe banii mei), iar produsele fake îmi sunt străine. 
Odată cu această noutate, oferă și pachete speciale de produse: de la skincare la îngrijirea părului și parfumerie. Eu l-am ales pe cel pentru volumul părului, dar sunt nenumărate variante pe site. De asemenea, am mai comandat câteva produse profesionale de păr (mi-am promis că le voi încerca pe cele Wella și mi s-a părut ocazia perfectă), o cremă de protecție solară Bioderma (nicio vară fără ea) și câteva produse de machiaj pentru kit-ul meu.


Puteți vedea tot ce am primit în detaliu în vlogul #7zile de săptămâna trecută. Și ca un scurt PS: voi începe iar postările pe blog, în ritmul în care pot, dar nu vreau să îl mai las deoparte. Vor fi în mare parte aceleași teme ca pe YouTube, dar am în plan și un proiect nou de care sunt extrem de entuziasmată. Până atunci, I'll keep you updated!

  • Share:

You Might Also Like

0 pretty comments