Companionul afacerii tale

 


De peste 10 ani sunt prezentă online sub diverse forme (blog, vlog, instagram, you name it) și de vreo 4 trăiesc exclusiv din asta. A devenit mica mea afacere de acasă, deși o văd mai mult decât atât. Și ca orice afacere, vine la pachet cu multă birocrație. Știu, nu prea se vorbește despre asta, din afară totul pare doar despre poze, filmări și locuri drăguțe, dar de fapt mult timp îl petrec înconjurată de acte.

Așadar cel mai bun companion într-o astfel de situație este o imprimantă. Fie că e vorba de facturi, contracte și anexe sau pur și simplu pagini care să îmi crească productivitatea, faptul că am imprimanta Epson EcoTank L3156 la îndemână îmi ușurează munca. Pe Instagram, într-un reel, v-am arătat chiar cât de ușor de folosit este: printează rapid ce am nevoie, mă pot conecta și de pe telefon, are scanner, practic toate funcțiile pe care le caut la o imprimantă de birou.

Mărimea și design-ul ei o fac foarte ușor de integrat în orice spațiu de lucru, iar faptul că nivelul cernelii este vizibil mă ajută să știu mereu când trebuie să completez, dar trebuie să recunosc că e tare economică și pare că abia consumă cerneala. Nu mă aștept să se termine prea curând și cred că acesta e cel mai mare atuu al ei, mai ales dacă ai poate o firmă ce implică printat awb-uri, etichete, flyere și alte lucruri din sfera asta. În plus vine cu o garanție de 3 ani.

Chiar este companionul afacerii de acasă!

0 pretty comments