Despre mine

Dacă ai ajuns pe pagina asta înseamnă că ești curioasă de anumite treburi așa că voi încerca să spun câteva lucruri despre mine, deși nu prea știu de unde să încep.
Mă cheamă Ștefana (de fapt primul meu nume este Silvia, dar îl prefer pe al doilea, mă caracterizează mai mult) și sunt dependentă de machiaje. Da, am început ca la alcoolicii anonimi, dar zău, câteodată chiar așa mă simt. Când trecem prin mall pe lângă vreun Sephora sau Flormar, prietenul meu trebuie să mă țină strâns de mână să nu mă piardă, cam așa se rezumă obsesia mea. 

Pe scurt: am terminat Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității București, sunt un grammar nazi (dar asta nu înseamnă că nu este posibil să fac și eu greșeli, fie din neatenție, fie din alte motive; oricum ar fi, dacă vedeți, vă rog să îmi atrageți atenția) și îmi plac parantezele (se vede, nu?), cred că de-aia prefer să vorbesc în scris decât față în față, mai ales că sunt și rușinoasă în situații care îmi pun latura sociabilă în încurcătură.

Sunt din Pitești, dar de câțiva ani locuiesc în București, în propria-mi garsonieră micuță, dar primitoare. Culorile mele preferate sunt verde și un roșu-grena-mov-prună, pe care niciodată n-am știut cum să-l numesc. Îmi plac rujurile și fardurile mate, ojele nude și buclele. Am produse atât low-end, cât și mai scumpe, consider că trebuie să le încercăm pe toate dacă putem :) 
Sunt în general o fire realistă cu o mică-spre-mare doză de optimism (expect nothing and hope for the best), ador animalele (poate câteodată mai mult decât ar trebui) și sunt prea sensibilă la lucruri de care nu ar trebui să-mi pese. Am tendința să o dau în englezisme (defect de meserie).  În ultimul timp am început să experimentez și la capitolul outfit-uri: îmi iese, nu-mi iese, rămâne de văzut.

Am zis cam ce era de zis. Need more? Ask!
Ta-ta for now!