Polish Me Pretty: Green Polka


Manichiura asta am purtat-o acum câteva săptămâni, dar am uitat că i-am făcut și poze mai clare (în afară de cele de pe Instagram). Pe cât e de simplă, pe atât mi se pare de interesantă. Faptul că am făcut prima bulină puțin mai mare, iar restul mici de aceeași mărime mi se pare că dă impresia de buline descrescătoare și îmi place asta. 

Ojele pe care le-am folosit le găsiți mai jos, pentru buline am folosit un instrument special, dar merge la fel de bine și cu o agrafă de păr subțire sau o scobitoare. Oja de la OPI necesită cel puțin două straturi deoarece este o culoare deschisă și nu se vede bine din prima, iar cea de la Avon a fost o mică dezamăgire pentru că după nume și poza din catalog părea mult mai verde, dar este de fapt un turcoaz. Îmi place și așa, dar eu voiam ceva smarald, cum îi spune și numele. 

Cum vi se pare manichiura? Eu cred că ar arăta foarte bine în multe combinații de culori și, fiind ușoară, nu necesită nici mult timp. Trebuie doar să aveți răbdare să se usuce complet culoarea de bază înainte de a începe cu bulinele, altfel riscați să amestecați culorile (dar cine știe, poate va fi și ăsta un efect fain).

OPI Stranger Tides & Avon Noir Emerald




0 pretty comments