Giveaway tomnatic

Am ajuns și la pragul de 1000 de like-uri pe pagina de Facebook. Vă mulțumesc tuturor și, drept recunoștință, am pregătit un mic giveaway cu produse achiziționate de mine. Am făcut o selecție random din produsele care mi-au plăcut mie și am umplut un portfard cu ele: paleta de farduri MUA, două mostre generoase de Urban Decay Primer Potion, o mostră de primer de față Sephora, un Maybelline Baby Lips plus alte câteva surprize. Sper să vă placă și să vă înscrieți cât mai multe deoarece regulile sunt simple.
Reguli:
  • OBLIGATORIU: Like paginii de FB
  • OBLIGATORIU: Comentariu la această postare prin care să răspunzi la întrebarea ”De ce revii pe acest blog?”
  • OPȚIONAL (pentru o șansă în plus): Dați un share pe FB și lăsați-mi linkul.
  • OPȚIONAL (pentru o șansă în plus): Urmăriți blogul prin GFC.
  • OPȚIONAL (pentru o șansă în plus): Urmăriți blogul prin Bloglovin.

a Rafflecopter giveaway



58 pretty comments

  1. Pentru tine si pentru ca imi place mult cum scrii. si cat ai lipsit, am sperat c o sa revii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum am descoperit acest blog. Imi plac postarile tale diverse, originale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru cele 1000 de like-uri.
    Am completat formularul.
    Imi place sa revin pe blogul tau pentru ca ma incanti vizual de fiecare data si esti tare simpatica in fiecare postare.Aaa... sa nu uit de pisic, nu cred ca ti-am zis dar la video ul in care te musca de mana am dat replay de mai multe ori la fazele cu el, apoi l-ai dus in bucatarie si eu de fiecare data cand ma uitam eram ceva de genul : "nu,nu. De ce l-ai dus?"
    Bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hey!
    Vreau să îți urez și mai multe like-uri de atât! Le meriți din plin! :)
    Blogul tău este unul dintre blogurile mele preferate și revin cu drag, chiar dacă nu ai postare nouă într-o zi anume. Îmi place felul tău de a scrie, de a prezenta produsele și ținutele, îmi plac fotografiile.. îmi place tot. Se observă faptul că ești atentă la detalii și muncești mult pentru fiecare postare, iar asta e de apreciat.

    Te pup și mult succes în continuare!
    p.s. îmi place și faptul că ești din Pitești :D (cu ocazia asta poate ne vedem la următoarea întrunire a bloggerițelor)

    RăspundețiȘtergere
  5. pentru ca este un blog foarte interesant . imi place !

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu te-am descoperit recent...dar sper sa revin cu drag pentru a-ti citi postarile : :) FB Corina Cosa

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt o cititoare noua, sunt sigura ca o sa citesc multe lucruri interesante pe blogul tau ! Te pup !

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac mult postarile tale. Sunt tare dragute si ai un stil aparte. Chiar daca ne cunoastem de atatia ani, imi place sa vad cum evoluezi ca si stil, ca si om. De asemenea, cred ca dai sfaturi bune, inspiri si faci recomandari la produse de calitate. Pupici, muah! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga mea, din fericire , astazi te-am descoperit , cu ajutorul unei colege de breazla , asa ca o sa revin de acum incolo ! Mult succes si inspiratie !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari pentru cei peste 1000 + de likes si pentru cei peste 200 + followers pe blog !!!
    Stiu cat e greu e sa convingi lumea doar prin postari sa te urmareasca...si eu am un mic blog , care e doar la inceput si mereu ma intreb cum altii / altele reusesc .
    De cateva zile te-am descoperit , si pot sa spun ca este minunata. Iubesc faptul ca detaliezi fiecare produs , si in mare parte de spui o parere sincera despre ele , parerea ta .
    Iti multumesc pentru acest minunat concurs !!! Sunt tare curioasa de ojele de la MUA .

    RăspundețiȘtergere
  11. Revin pe blogul tau pentru ca imi plac pozele tale si pentru ca de fiecare data cand mi-am cumparat ceva recomandat de tine s-a dovedit a fi o investitie foarte buna. Felicitari pentru like-uri si multa bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu te-am descoperit de curand,imi plac pozele tale si postarile,esti foarte frumoasa :)
    Bafta in tot ce faci . :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Sinceră să fiu, te-am descoperit astăzi, datorită acestui concurs și, înainte de a lăsa acest comment am aruncat o privire peste articolele tale. Îmi place cum scrii, îmi place aspectul simplu și totuși elegant al blogului și, cu siguranță, datorită acestor lucruri voi reveni și pe parcurs iar, după ce te voi cunoaște, probabil voi avea mai multe motive să revin. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna! Te-am descoperit de curand, si chiar am citit despre ce scri. Imi place ca iti expui o parere destul de sincera, pozele imi plac foarte mult si datorita acestora voi mai reveni! Gianina

    RăspundețiȘtergere
  15. Felicitari pentru cele 1000 Like's :D
    Te'am descoperit de curand si am citit tot :) Esti foarte draguta si pozele sunt foarte frumoase .
    Sper sa ajungi la cat mai mu8lte like'uri :* :* Papa :*

    RăspundețiȘtergere
  16. Felicitari pentru numarul mare de like-uri si la si mai multe.....De ce revin pe aici ? sincer pentru ca imi esti extrem de simpatica,imi place ceea ce scrii si cum scrii...chiar daca sunt tacuta eu te citesc :) :*

    RăspundețiȘtergere
  17. Îmi place cum scrii, îmi place aspectul blogului , e degajat şi foarte şic! Felicitări pentru cele +1000de like-uri și mulțumim pentru concurs! E foarte drăguț și particip cu drag! <3

    RăspundețiȘtergere
  18. Felicitaaari! De ce revin pe blogul tau simpatic? Pai e super simplu! Imi place mult felul in care scrii si tot ce scrii, imi place ca esti o fata frumoasa si cocheta, aflu lucruri dragute pe care nu le stiam, descopar produse noi care nici prin cap nu-mi trecea sa le incerc si ma ajuta mult. Aaa... si sa nu uit de motan! Imi place sa-l vad asa agitat in videourile de pe blog<3 Te pup si iti doresc la cat mai multe like-uri!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Hmm, buna!
    Azi te-am descoperit si eu printr-o distribuire a unei prietene de pe facebook, implicit si datorita concursului cu ocazia celor 1000 de fani, la cat mai multi!!!!!!!!! <3
    Am rasfoit un pic paginile blogului si m-am uitat pe pagina de facebook si esti tare simpatica. :D Sper sa revin sa te mai citesc! :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Pentru ca imi plac mult review-urile tale si articolele favoritele lunii.

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna! Imi place foarte mult blogul tau si te urmaresc de mult timp. Revin mereu pentru ca imi place stilul tau feminin si fresh, dar mai ales pentru review-urile din care invat foarte multe :D Felicitari pentru cele 1000 de like uri! <3

    RăspundețiȘtergere
  22. acum am descoperit pagina de fb si aceasta, de blog... sper sa revin.

    RăspundețiȘtergere
  23. Felicitari pentru cele 1000 de like-uri! De ce revin mereu pe blogul tau? e simplu :)) Cred ca ai cele mai bune idei pentru machiura, esti inspiratia mea in acest domeniu+ articolele despre machiura sunt preferatele mele. Daca castig sau nu , eu tot iti voi urmari pagina, NECONDITIONAT :*

    RăspundețiȘtergere
  24. Iti admir sinceritatea si determinarea de a descoperi mereu ceva nou, fie ca vorbim de makeup sau fashion. Keep it going!

    RăspundețiȘtergere
  25. felicitari pentru like-uri si ai idei foarte interesante

    RăspundețiȘtergere
  26. Revin pe blog pt ca review-urile tale sunt utile :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  28. Datorita postarilor care ma ajuta sa mi gasesc un stil :)

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna si la cat mai multe likeuri!
    Revin pe blogul tau (mai nou si pe canalul de youtube) pentru ca imi place felul in care descrii produsele folosite astfel incat si un novice in acest domeniu intelege la ce se folosesc produsele respective.
    Ah, si mi mai place tema 'aerata' a blogului! :)

    RăspundețiȘtergere
  30. Eu astazi te-am desoperit, dar deja ti-am citit cateva articole si imi place stilul tau. SIgur o sa revin pe blogul tau. :*

    RăspundețiȘtergere
  31. Imi place stilul tau de a scrie si mai ales stilul in care povestesti in videoclipuri :D

    RăspundețiȘtergere
  32. Imi place pagina deoarece este foarte bine pusa la punct. De asemenea, imi place cum scrii si mai ales despre ce scrii . Felicitari pt. cele 1000 de like-uri si succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  33. Tocmai te-am descoperit si te-am adugat in Bookmarks. Cu singuranta voi reveni zilnic pe pagina ta. Acum citesc postarile din urma. Ma bucur ca am ce face pe frigul asta.

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna, Stefana!
    Revin pe acest blog pentru ca postarile tale sunt inspirate si diversificate, imi plac foarte mult pozele pe care le faci, sau care iti sunt facute :). De asemenea, ma bucur ca tinutele pe care le abordezi sunt accesibile tuturor.
    Ah, si nu in ultimul rand, imi place ca scrii corect romaneste, astfel ochii mei nu sunt traumatizati :D
    Bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  35. La cat mai multi cititori:)Postarile, calitatea lor ,felul tau de a scrie, temele abordate cat si pozicile ma fac sa revin pe blog:) cat mi-as dori sa am o zi intreaga la dispozitie sa rasfoiesc blogul tau si nu numai ,alaturi cu o ciocolata calda:)

    RăspundețiȘtergere
  36. Revin pentru ca scrii foarte frumos, simplu si nu in ultimul rand pentru ca ma relaxez citind post-urile tale!

    Te pup, Stefi! :*

    RăspundețiȘtergere
  37. Eu azi te-am gasit :)
    http://paolaivan.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  38. Felicitari, Stefana! E foarte simplu de ce revi pe blogul tau: pentru ca e cute, pentru ca e girlie, pentru ca e super bine realizat, iar postarile sunt de-a dreptul o placere vizuala (si nu numai) pentru momentele de blogarit! Mai trebuie sa amintesc de poze? Suuuper felicitari si te super puuuup!

    RăspundețiȘtergere
  39. Felicitari, Stefana! E foarte simplu de ce revi pe blogul tau: pentru ca e cute, pentru ca e girlie, pentru ca e super bine realizat, iar postarile sunt de-a dreptul o placere vizuala (si nu numai) pentru momentele de blogarit! Mai trebuie sa amintesc de poze? Suuuper felicitari si te super puuuup!

    RăspundețiȘtergere
  40. Felicitari,draga Stefana!
    Nu demult am descoperit blogul tau si sunt foarte entuziasmata de continutul acestuia.Imi place felul tau de a scrie, de a te exprima.Postarile tale sunt originale si folositoare. Tocmai din aceste motive revin pe blogul tau ca sa vad daca ai mai postat ceva.
    Multumesc pentru acest concurs. Ai ales niste produse fine si dragute. M-as bucura foarte mult daca voi cistiga,dar deja vom vedea cum imi este norocul.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna, Stefana! Eu te-am descoperit astazi datarita site-ului Kurtmann care a postat pe facebook tinuta in care ai acel pulover tip rochie. Ai un coltisor minunat si cu siguranta voi reveni cu drag sa-ti citesc postarile. Acum fug sa mai arunc un ochi pe postarile din arhiva. Puuup!

    RăspundețiȘtergere
  42. Felicitari pentru cei 1000 de abonati !! Revin mereu pe acest blog deoarece ai ceva aparte, felul de a te exprima si felul in care descrii produsele si....bineinteles pt Sky :) Te pup

    RăspundețiȘtergere
  43. revin ca sa am la cunostinta mai multe produse de make-up si pentru ca imi place ceea ce faci

    RăspundețiȘtergere
  44. Felicitari pentru numarul de abonati si la mai mare, meriti!
    Te-am descoperit acum cateva luni si imi place mult blogul tau. Imi place cum scrii, esti naturala si te exprimi frumos, imi place sa vad cum evoluezi( pozele sunt din ce in ce mai bune, videourile de pe yt la fel, imi place de tine din ce in ce mai mult) si ca te straduiesti sa devii mai buna. Mult succes mai departe! :*
    Multumim pentru concurs, premiul e minunat. <3

    RăspundețiȘtergere
  45. Revin pe blogul tau pentru ca imi plac postarile tale,gasesc mereu lucruri noi si utile.

    RăspundețiȘtergere
  46. Pentru articolele interesante, scrise cu drag revin intotdeauna

    RăspundețiȘtergere
  47. Ma atrag tot timpul reviewurile si favoritele tale.
    Also, felicitari pentru cei 1000 de abonati, la mai mare!!! Keep up the good work :D

    RăspundețiȘtergere
  48. Revin pe blogul tau pentru ca ma intereseaza toate review-urile si informatiile despre beauty in general.

    RăspundețiȘtergere
  49. Acum am descoperit acest blog. Imi plac postarile tale si de acum te voi citi cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  50. Pentru a vedea tutoriale din care sa invatam fiecare trucuri noi ! Multumim !

    RăspundețiȘtergere
  51. Informatia prezentata aici imi este foarte folositoare in alegerea produselor de beauty pe care doresc sa le folosesc!

    Link Fb: https://www.facebook.com/PandorasGirl/posts/845120325520651?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  52. Felicitari pentru cele 1000 de likeuri!
    De ce revin pe blog? Pentru ca imi ești dragă, inca de când îți admiram pozele, apoi blogul. Iar postarile ti le urmaresc cu interes.Plus ca sunt mândră ca ești din Pitești :D

    RăspundețiȘtergere
  53. :) Because I like you! Si hainutele tale-s tare faine! ^_^

    RăspundețiȘtergere
  54. Pentru ca gasesc articole pe gustul meu

    RăspundețiȘtergere