Tag: My make-up story


Am fost taguita de Shopperita, careia ii multumesc ca s-a gandit la mine, chiar imi doream sa fac acest tag :D
1. Ce varsta aveai cand ai inceput sa te machiezi? 
Pai, ca orice fetita, am inceput furand din rujurile mamei. Apoi prin clasa a 7a am folosit pentru prima data creionul de ochi, asta doar la ocazii speciale. Dar de machiat propriu-zis abia in clasa 10a am inceput.
2. Cum ai devenit pasionata de make-up?
Asta vara, dupa ce am petrecut muuulte ore urmarind make-up gurus pe youtube ;)) Asa m-a cuprins virusul machiajului de care n-am reusit "sa scap" pana acum.
3. Care sunt cateva din firmele tale preferate? 
 Nu stiu daca am o firma preferata, dar daca ar fi sa aleg una singura de la care sa cumpar tot restul vietii cu siguranta ar fi MAC :D M-am indragostit iremediabil de rujurile si mineralize skinfinishurile lor.
4. Ce inseamna make-up-ul pentru tine? 
Cred ca pot compara make-up-ul cu fotografia, doua pasiuni la care nu as renunta :) Ma ajuta sa ma exprim si sunt un mod de evadare din cotidian, eu ma plictisesc destul de repede asadar am nevoie mereu de ceva nou, iar machiajul imi ofera acest lucru.
5. Daca ai putea sa porti doar 4 produse pe fata, care ar fi acestea?
Fardul de sprancene pentru ca am un gol in spranceana dreapta din cauza unei cicatrici, corectorul pentru ca nu am un ten perfect, creionul de ochi si un ruj, pentru ca sunt fana a lor :)
6. Ce-ti place cel mai mult la make-up? 
Faptul ca pot experimenta oricat vreau, imi plac la nebunie culorile asa ca machiajul imi permite sa ma joc.
7. Care este parerea ta in legatura cu firmele low-end vs. cele high-end? 
Snt sigura ca sunt o gramada de produse low-end la fel de bune, daca nu chiar superioare, celor high-end. Cu toate astea, imi place foarte mult ambalajul produselor mai scumpe si trebuie sa recunosc.. nu ma pot abtine sa nu cumpar cand vad ceva impachetat frumos.
8. Ce sfat ai da unui incepator?
 Eu insami sunt incepatoare, asa ca nu prea am ce zice :)) Poate doar sa faca ceea ce simte, nu ceea ce dicteaza trendul :)
9. Ce make-up trend n-ai reusit nicioada sa intelegi?
No eyebrows trend e foarte creepy, plus ca eu m-am chinuit dintotdeauna sa am sprancene egale, simetrice si aranjate si cum nu mi-a iesit inca acest lucru, nu as renunta asa usor la ele doar pentru ca asa e trendy ;))
10. Ce crezi despre comunitatea de beauty de pe Youtube/Blogspot? 
Comunitatea fetelor romance pasionate de machiaj de pe blogspot a inceput sa se dezvolte foarte mult in ultimul timp si nu poate decat sa ma bucure acest lucru. Desigur, nu ne comparam cu fetele de pe youtube inca, dar sunt sigura ca vom ajunge la nivelul lor candva. Problema nu este la noi din pacate, ci la restul persoanelor care privesc ciudat acest hobby. Eu sper ca firmele noastre sa adopte usor-usor tactica de promovare pe care o au cele din afara si anume sa trimita produse bloggeritelor pentru reviewuri :)
 
(intrebarile sunt copiate de pe blogul Shopperitei, de aceea au aceeasi culoare si font :D )

2 pretty comments