Sapunuri Jovis *Review*

Acum ceva vreme am primit doua sapunuri Jovis spre testare de la Ioana, proprietara si creatoarea Jovis. Inainte de a impartasi cu voi parerea mea despre produse, m-am gandit sa spun cateva ceva si despre site-ul lor. Mi se pare unul din putinele on-line shop-uri de la noi bine organizate si usor de folosit. Tema este foarte simpla si chiar se potriveste cu subiectul blogului/site-ului, iar navigarea este extrem de usoara asa ca nu aveti cum sa va incurcati. Ioana ne ofera si o serie de trucuri si retete homemade in sectia "DIY" si apreciez cumplit faptul ca, desi are o afacere in acest domeniu, nu ezita sa impartaseasca si cu noi unele lucruri stiute de ea fara a castiga nimic :) Sectia "Gura lumii"este iarasi una foarte interesanta pentru ca aici descoperim linkuri catre diverse bloguri si site-uri care au incercat produsele Jovis si au postat pe net despre ele(poate voi aparea si eu acolo :D). Va invit pe voi sa descoperiti celelalte sectiuni ale blogului, iar eu nu voi mai zice decat 2 cuvinte despre magazinul on-line in sine. Gama nu este foarte larga, dar merita incercate produsele care atrag nu doar prin nume si culori, ci si prin mirosul incredibil :) Acolo veti gasi de la sapunuri pana la sampon si accesorii pentru produsele voastre naturale. 
De ce am scris toate lucrurile de mai sus? Sincer, nu stiu :) mi-a facut placere sa descopar site-ul Jovis si doream sa va fac si pe voi curioase :D
Acum sa trecem la review-ul celor doua sapunuri.
Voi incepe prin a spune ca am fost placut impresionata de modul in care Ioana a ambalat micul colet. Nu era nimic pufos, colorat si sclipitor, ci doar o hartie cartonata care infasura cele doua sapunuri ca un cadou prinsa cu o simpla sfoara :) dar, sincer, nici nu se putea ceva mai potrivit! Din momentul in care am vazut pachetul am stiut despre ce e vorba. Sa nu mai zic de biletelul personalizat ce a venit odata cu pachetul :) Apropo, stiati ca ma cheama si Silvia? Personal cred ca nu mi se potriveste, dar sunt curioasa ce credeti si voi.

{dati click pe imagini pentru a le mari}

Sapunul ales de mine a fost The Purifier
Pret: 12,5 lei
Ingrediente:
ulei saponificat de masline, ulei saponificat de cocos, unt de cacao, apa, argila, carbune medicinal, ulei esential de tea tree, eucalipt si lamaie.

Pe ten nu l-am folosit pentru ca momentan am alta rutina si, avand un ten sensibil, mi-e frica sa o schimb prea des. Insa a venit perfect pentru o problema pe care o am de ceva timp. Am avut o explozie de cosuri si punct negre pe spate vara asta, iar acest sapun s-a potrivit perfect nevoilor mele. L-am folosit la fiecare dus pe zonele cu probleme si pe jumatatea superioara a bratelor (acolo am in fiecare vara mici bubite rosii, nu stiu de la ce, dar m-am gandit ca m-ar ajuta). Va spun de pe acum ca nu asteptam minuni, stiu ca niciun produs nu va oferi rezultate peste noapte si tocmai de aceea am decis sa fac acest review mai tarziu. In paralel am folosit si crema Brevoxyl pe cosurile mai mari de pe spate pentru a ajuta la vindecare. Desi la bubitele de pe maini nu am observat nicio diferenta, pe spate pielea a devenit mult mai curata si cosurile sunt tot mai rare acum :) asadar sunt convinsa ca acest ritual de ingrijire (The Purifier + Brevoxyl) m-a ajutat. Nu mi-a trecut complet si din pacate am ramas cu urme, dar se vede o imbunatatire si voi continua sa il folosesc in acest fel.
Inca un lucru de mentionat ar fi faptul ca sunt zone in acest sapun cu mici particule abrazive ceea ce mi s-a parut tocmai potrivit pentru punctele negre de care incercam sa scap :) nu sunt foarte dure, asa ca nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu acest aspect.
Despre miros nu stiu ce sa zic, se simte destul de bine argila, fapt ce pe mine nu ma deranjeaza. Mereu imi fac masti de argila pentru ca stiu cat de benefice sunt tenului asa ca sunt obisnuita cu acest miros. Nu este nimic respingator oricum, sa nu va faceti griji :) Insa trebuie sa aveti grija deoarece usuca destul de tare pielea asa ca recomand sa il folositi strict pe zonele unde tenul vostru are tendinte de ingrasare.


Cel de-al doilea a fost surpriza de la Ioana si m-a nimerit destul de bine :)
Pret: 12,5 lei
Ingrediente:
ulei saponificat de masline, ulei saponificat de cocos, infuzie de musetel si galbenele, unt de shea, ulei de musetel, ulei de galbenele, miere, ceara de albine.

Desi pielea de pe fata are tendinte de ingrasare, pielea de pe corp si in special pe maini si pe picioare imi striga intruna sa o hidratez :D L-am folosit la fiecare dus, iar ceea ce imi pare cel mai rau referitor la acest produs este faptul ca se termina destul de repede. Mirosul in sine chiar are aroma de musetel, din pacate la dus nu se simte acest lucru si tare mi-ar fi placut. Ador sa ma spal cu el pentru ca ofera o senzatie foarte faina sub jetul de apa de la dus, probabil din cauza untului de shea, aluneca imediat si e o placere sa il folosesti! 
Dupa cum am mentionat si la inceput, pielea de pe corp imi este foarte uscata si acest sapun nu este de ajuns, tot trebuie sa folosesc unt de corp dupa baie, dar niciun gel de dus nu a fost vreodata indeajuns pentru mine si sincer, as alege acest sapun in detrimentul gelurile de dus din comert pline de cine stie ce nebunii de chimicale :)
Ambele sapunuri au aprox. 100 gr.


Dupa ce am incercat cele doua sapunuri, ma declar doritoare sa incerc si alte produse din gama Jovis, mai ales samponul solid. Am incercat un alt sampon solid acum cateva luni care mi-a provocat o matreata destul de grava, dar nu-mi pierd speranta in produsele 100% naturale :)

O seara cat mai placuta si multumesc de vizita!

6 pretty comments

  1. Si mie mi-au placut produsele iar modul Ioanei de a comunica, cu noi m-a convins sa incerc si altele :D Imi pare rau ca n-am ajuns la targul unde a avut si ea stand, mi-ar fi placut tare mult sa o cunosc si sa ma "joc" prin produse, sa le miros, etc :D O sa ma rasfat cu un shopping online :D pup!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru apreciere si articolul frumos:) Ma bucur ca ti-au placut si ti-au fost de folos sapunurile si te mai astept cu drag.

    Legat de pielea foarte uscata de pe maini si picioare, iti sugerez cu caldura sa incerci untul de shea...dupa cateva tratamente, probabil nu va mai fi nevoie sa te cremuiesti decat o data la cateva zile (daca il vei folosi in combinatie cu un sapun natural, desigur).

    Te-am pupat,
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am primit acum ceva timp cadou un sapun Jovis cu alge si sare...era un exfoliant perfect :)
    Sa le folosesti cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Lauren

    Eu de abia astept sa vin la Bucuresti sa ajung la toate targurile :D Spor la shopping :*

    RăspundețiȘtergere
  5. @Ioana Matei

    Multumesc mult, Ioana, pentru ocazie :*

    Momentan folosesc o crema de corp cu unt de shea, sper sa se vada rezultate :)

    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  6. @scorpie din '83

    Multumesc la fel :)
    Si pe mine ma tenta cel cu sare si alge :)

    RăspundețiȘtergere