My Punk Alterego Make-up

Last week I decided to put my make-up abilities to a test so I entered a contest on a Romanian beauty blog. I won 3rd place, I must confess it was unexpected and it really made my day, especially because the past few weeks haven't been the greatest. Now I'm sharing the look with you and can't wait to hear your thoughts on the make-up. The theme of the contest was "alter ego", meaning a different self. So we had to come up with a look which represented a part of ourselves. I chose punk since a big part of my adolescence had been dedicated to this attitude and way of life. Even though I gave up spikes, studs and anarchy a long time ago, part of me remains to this day a crazy, rebellious girl in love with The Ramones and checkered pants.
You can see here the rest of the entries, if you are curious.

 Săptămâna trecută am decis să îmi pun "talentul" în ale machiajului la încercare, așa că m-am înscris la concursul Fetelespun.ro ce avea ca temă "alter ego". Eu am decis să aleg punkul din moment ce o bună parte a adolescenței mele a fost dominată de această mișcare. Deși am renunțat de mult la țepi, ținte și anarhie, o parte din mine încă a rămas fetița aceea rebelă, înnebunită după The Ramones și pantaloni în carouri. 
 Am câștigat locul 3, un lucru neașteptat, dar extrem de bine venit în perioada aceasta agitată prin care trec. Dacă vreți să vedeți și restul înscrierilor apăsați aici.  
 Sunt tare curioasă ce părere aveți de machiajul pe care l-am realizat. 



{nu am editat pozele deloc, vă deranjeaza asta?}

By the way, I know my face chart isn't the best out there, but I just wanted to show you in a simple and clean way what I have done to achieve this make-up. The eyeshadow should be a little more exaggerated towards the temple, not this round, but you get the point. I promise I will do better next time :) Click on it to maximize and see the products I used.
Here you can find some swatches of the Stila eyeshadows and here is the method I used for the lips.

Apropo, știu că desenul de mai jos nu este chiar printre cele mai reușite, dar am vrut o metodă simplă și clară prin care să vă arăt ce și cum am folosit. Machiajul ochilor ar trebui să fie puțin mai alungit, nu atât de rotund, dar vă prindeți voi despre ce e vorba :D Promit ca data viitoare să am mai multă grijă. Acum am făcut totul în grabă din cauza lipsei de timp. Click pe imagine pentru a o mări și pentru a vedea detaliile.
Gasiti aici swatchuri la fardurile Stila si aici metoda pe care am folosit-o la machiajul buzelor.

Have a great day!
Să aveți o zi cât mai bună!


27 pretty comments

  1. Te admir pentru ca pui poze needitate!:) Pe mine nu ma deranjeaza, chiar apreciez fetele care fac asta. La urma urmei toate avem defecte. Da, si eu imi editez monstruletii in poze, dar asta pentru ca nu-i pot acoperi cu machiaj si ma deranjeaza.
    Machiajul e superb de-a dreptul, imi place foarte mult!:) Felicitari pentru locul obtinut!

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand, felicitari!
    E foarte reusit machiajul si cel mai mult imi place atitudinea ta :). Degeaba era machiajul reusit daca nu exista si o persoana pe masura lui! :D

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. @AlexantzA

    Multumesc, Alexantza :) Eu le editam pana acum, nu mult ce-i drept, la fel ca tine, stergeam cate un monstrulet incapatanat sau vreo urma de la unul vechi, dar niciodata nu am folosit blur si alte nebunii enervante. De data asta le-am lasat asa pentru ca nu aveam voie cu poze editate la concurs si m-am gandit sa vad cum merg si pe blog. Mi-e putin rusine cu cicatricile din zona barbiei sincera sa fiu si ma simt prost sa apar pe blog asa, dar pana la urma asta sunt eu si daca ma urmareste cineva ma accepta si cu ele :D

    Ma bucur mult ca iti place machiajul si te mai astept pe la mine :*

    RăspundețiȘtergere
  4. @LittleD.

    Wow, mersi Adina, insemna mult :"> Eu chiar imi faceam probleme la atitudine, ma gandeam ca nu se potriveste, dar ma bucur ca nu este asa :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu cum e sa te simti prost din cauza acneei.. Mi-au revenit si mie monstruletii mici si mi-au pus fata sub asediu..:)) Rad acum, dar n-am avut chef sa ies din casa, desi a trebuit.
    Apropo, nu e prima oara cand vin la tine, e doar prima oara cand comentez, habar nu am de ce:)):*

    RăspundețiȘtergere
  6. Te prind bine culorile :D si eu eram un pic mai cu Avril Lavigne pe la liceu :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Stefana...amazing! mi se pare ca te reprezinta foarte mult :D

    RăspundețiȘtergere
  8. e superb, desi mie imi aduce mai mult a vampa decat a fetita punk :D cred ca se cere un tutorial:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place foarte mult machiajul, culorile sunt superbe! Felicitari !! Am vazut ca ai folosit fdt Chanel Vitalumiere Aqua, vedem un review ceva soon? Ma tenteaza si pe mine :D te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari, draga mea! Am vazut ca ai castigat si m-am bucurat enorm pentru tine... ultima poza e senzationala si totul e superb, machiajul buzelor, al ochilor, totul :)
    De asemenea, te admir pentru curajul de a posta poze needitate si ai dreptate, cine te place te urmareste asa! La urma urmei, pielea se va ameliora in timp, aici apreciem machiajul, nu talentul la photoshop :)

    RăspundețiȘtergere
  11. U did a great job, congrats! :p Mi-au placut in special buzele, si da...atitudinea s-a vazut :P

    RăspundețiȘtergere
  12. felicitari! mi se pare ca te reprezinta foooarte bine machiajul asta :D
    pups

    RăspundețiȘtergere
  13. Hey, Stefana! Felicitari pentru curaj, l-ai transmis prin tot, participare, alegerea temei, atitudine, poze. Superb makeup si imi place ca e diferit de ceea cu ce suntem obisnuite, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  14. Felicitari, e super frumos machiajul, mie imi place pentru ca transmite a bad girl vibe :).
    Voiam sa iti spun ca in ultimul timp si eu am avut probleme cu tenul dar am gasit ceva ce m-a ajutat mult si nici nu e scump. Daca te intereseaza, sa imi scrii sa iti dau detalii :)
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  15. p.s. in ce program ai facut face-chartul?

    RăspundețiȘtergere
  16. @AlexantzA

    Exact asa sunt si eu cand am vreo explozie pe fata, nici nu imi mai vine sa ies din casa.

    Stiu ca nu e prea oara cand vii :D dar vroiam sa te pastrez si de aceea te-am invitat sa revii pe la mine :)) ma rog, nu prea are sens, but you get the point.

    :*

    RăspundețiȘtergere
  17. @Ale♥

    Mersi, Ale :*
    Eu nu prea ascultam Avril, eram ceva mai hardcore :))

    RăspundețiȘtergere
  18. @aqua_shell

    Anca, you're a sweetie :"> Mersi mult :* Si mie mi se pare ca ma reprezinta, desi nu fac tot timpul machiaje de genul asta.

    RăspundețiȘtergere
  19. @Alexandra Rotaru

    Mersi, Alexandra :*
    Chiar ma bucur ca vrei tutorial, acum am motiv sa mai filmez si eu ceva :D

    RăspundețiȘtergere
  20. @Sheila

    Mersi mult, Sheila :*

    La machiajul asta am folosit mostra de fond de ten, dar acum am full-size-ul pentru ca mi-a placut prea mult :D Planuiesc un review so stay tuned :*

    RăspundețiȘtergere
  21. @YellowJade

    Multumesc mult, scumpo! Nici nu stiu ce sa zic, inseamna mult cand cineva se bucura sincer pentru o reusita care nu le apartine, chiar mai mult decat niste complimente. Iti multumesc!

    Sper sa imi treaca si pielea :D , dar cum ai spus si tu machiajul conteaza :D desi e importanta si baza pe care il faci, daaaar trecem cu vederea ;))

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  22. @Special K

    Hei, Koko, mersi mult! O sa ma inec in atatea complimente, nu sunt obisnuita :">

    RăspundețiȘtergere
  23. @ABeautyTale

    Thankies, Andreea! Si mie mi se pare, it's the one, vorba aia :))
    :*

    RăspundețiȘtergere
  24. @Lili

    Buna, Lili! Mersi, mersi, mersi de o mie de ori. Cum i-am zis si lui Koko, o sa ma inec in atatea complimente :">
    Eu mereu am fost criticata pentru faptul ca sunt diferita, in schimb se pare ca acum m-a ajutat :D

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  25. @Andra

    Ti-am dat mail :D

    Mersi, Andra, si felicitari si tie :*

    Am luat template-ul face-chart-ului (adica doar fata aia desenata) si restul le-am facut in Photoshop :D

    Daca vrei iti trimit si tie face-chartul :)

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere