Un nou proiect + mini haul

Revin pe blog cu un anunt si un mic haul.
In primul rand, vreau sa va anunt ca am fost aleasa sa lucrez la un proiect super fain, mai exact un ziar online pentru adolescenti (mai multe detalii gasiti aici). Evident eu ma voi ocupa de partea de frumusete :D si abia astept sa vad cum va fi primit. Marea lansare este sambata, daca dati like la pagina de facebook veti afla exact atunci site-ul si cum il puteti accesa. Sper sa vizitati si sectiunea mea, promit sa fac treaba cat mai buna. De asemenea, vor exista articole si pe multe alte teme de interes pentru tinerii din ziua de azi: dragoste, gaming, teatru, film, foto, pictura, evenimente si cluburi plus multe altele. Sper ca sunteti interesate si macar o sa ii faceti o vizita dragului nostru SuperTEEN.

In alta ordine de idei, in ultima luna am strans niste produse pe care abia astept sa le incerc. Vor urma reviewuri pe parcurs la toate produsele. Mentionez ca unele au fost cumparate, altele primite spre testare, acest lucru insa nu va influenta parerea mea :)

Atat pentru azi! Va pup si va mai astept pe la mine (desi sunt lenesa si postez rar, hihi)


3 pretty comments

  1. Saptamana asta am inceput si eu balsamul Veganese de la LUSH (il aveam in dulap de ceva vreme). Pana acum nu m-a impresionat defel, sunt curioasa de parerea ta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari si mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. Produsele Essence le-ai cumparat din B&B-ul din mall-ul ( sau ce o fi ?) Trivale ? Sunt curioasa cum e fardul crema.

    RăspundețiȘtergere