Vacation Haul

Bună, fetelor!

M-am întors din vacanță cu voie bună și lucruri noi. Mi-ar fi plăcut să fac o postare de tip Travel Diary, din păcate nu mă pricep să povestesc frumos și nici memorie perfectă nu am. În schimb, vin cu o postare de tip haul. Ador să văd pe blogurile mele preferate ce produse noi și-au mai cumpărat fetele și sper să vă placă și vouă. Vă anunț de pe acum: sunt o shopping addict, așa că vor fi multe produse!

Cele mai multe lucruri sunt cumpărate de la Primark, au absolut orice mi-aș putea dori acolo. Din fericire pentru buzunarul meu, acesta nu există în România. Ghetele de mai jos mi se par perfecte pentru toamnă, iar detaliul auriu le face speciale. Din păcate, au rămas cu vreo două cute de la transport, dar sper să își revină rapid la forma lor.
 

Mai jos am grupat accesoriile și produsele de beauty. Mi-am luat două charm-uri noi la brățăra mea Pandora pe care o ador, un set de 3 oje și un top coat OPI, o pilă de cristal, un rimel și un fond de ten Estee Lauder și un ceas verde mentă Lambretta.


Tot de la Primark, mi-am ales și o pijama nouă, foarte feminină și bună de vară (eu sunt puțin friguroasă) și două seturi de elastice de păr fără metal (nu știu cum fac, dar mereu le pierd și aici erau ieftine), iar oja albastră este primită cadou la casă. 
De mult voiam să încerc periile de păr Tangle Teezer așa că am profitat de faptul că se găseau în aeroport și mi-am luat una (vă spun de pe acum că sunt impresionată de cât de bună este). 


De la New Yorker am luat două body-uri de dantelă, numai bune pentru zilele mai răcoroase. Ador să port așa ceva pentru că am ovare sensibile și prefer să fiu protejată bine.


O rochiță nouă nu strică niciodată, iar aceasta de la Primark mi-a atras imediat privirea, mai ales că era la pachet cu o curelușă simpatică.


Posibil să știți deja, dar sunt mare fană Harry Potter, așa că atunci când am văzut tricoul cu Gryffindor, l-am vrut instant! Blugii sunt model skinny, de mult căutam ceva cu printul acesta, prespălat.


Tot de la Primark (v-am zis că e pagubă la buzunar magazinul!) am mai luat două maieuțe drăguțe cu print floral, de vară.


Ultimele lucruri pe listă sunt două genți, mai exact: un rucsac cu imprimeu folcloric de la Primark (no wonder there) și o geantă Guess (m-am îndrăgostit cum am văzut-o).


Ei, cam asta a fost, dragile mele. Sper că v-a plăcut.
Dacă sunteți interesate de ceva în mod special, să îmi spuneți.
Vă pup și sper că reveniți de fiecare dată cu plăcere pe blogul meu!

20 pretty comments

  1. Câte lucrușoare <3 Să le porți sănătoasă :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa te bucuri de ele. Si eu fac mereu paguba in Primark. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de frumoasa sunt cele 2 bodyuri, superbe. Vreau si eu unul, vreau vreau. :X


    Te pup

    http://miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai facut ceva cumparaturi :))
    Eu suspin dupa geantă Guess,dar sicelelalte lucruri sunt simpatice ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Mda, nu m-am putut abtine.
      Geanta Guess e piesa de rezistenta oricum si cam cel mai scump lucru, am zis ca o data pe an merita.

      Ștergere
  5. Eu la Primark n-am gasit decat incaltari de vara, te foarte invidiez pentru botinele cu detaliu auriu! Toate alegerile tale imi plac, sa te bucuri de ele!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce de lucrusoareeee, omg! Sa le porti sau sa le folosesti cu placere :*

    http://corinabadescublog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce lucrusoare frumoase ti-ai luat! sa le porti sanatoasa!
    Mie imi place super mult si cuierul :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Mersi! Cuierul a fost luat de mami, mereu alege ce-i mai frumos pentru decorat.

      Ștergere
  8. E superbă geanta de la Guess. Să o porți cu plăcere și să mă lași să o ating!:)))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu-mi dau seama daca rimelul este acela cu 2 capete. Daca ala e...sa stii ca eu il iubesc. Il am acum pentru a 3-a oara :)
    Si sigur o sa iti placa si double wear :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca nu l-am desfacut ca mai am ceva din cel pe care l-am folosit pana acum, dar dupa ambalaj asa pare :D abia astept sa vad cum e!

      Ștergere