Cosy afternoons

Bună, boboceilor!

Sunt tare entuziasmată de postarea asta. Se vrea a fi un heart-to-heart, adică vorbim sincer despre lucruri diverse și ne cunoaștem mai bine. Când am văzut pozele superbe de pe blogul lui Julie (Pink Wish), m-am gândit că nu ar strica și la postarea mea așa ceva. Mereu pun mult accent pe vizual și, recunosc, de multe ori mă uit doar la poze pe blogurile pe care le urmăresc și las textul pentru zile mai relaxate.


Postarea de astăzi e despre după-amiezi, weekenduri și ce alte clipe libere și stress-free mai avem. Eu vă zic din start: sunt o persoană LENEȘĂ! Gata, am comis-o. Nu credeam că voi recunoaște vreodată, dar sunt. Cum prind un moment liber, mă întind în pat cu muzică în surdină și stau. Îmi place să îmi imaginez lucruri, să visez la viitor, să fac planuri și să citesc. Pun playlistul meu preferat pe Zonga sau 8tracks, îmi iau cele mai confortabile pijamale (care sunt și cute, oi fi eu leneșă, dar bloggeriță de beauty tot sunt!) și mă bucur de timpul liber. 

Sippy cup-ul lângă mine (vă dau un pont: aveam acolo cel mai bun sirop de la IKEA, cel cu rubarbă, trebuie să-l încercați), laptopul încălzește atmosfera cu muzică și declar liber la visat. Fără astfel de momente, vă spun sincer că nu aș face față unei săptămâni agitate. Îmi trebuie momentele de liniște în care să mă pot gândi la ce doresc fără presiunea responsabilităților.
Dacă nu sunt singură, nu-i bai! Procesul e același, doar că împărtășesc cu Fulvia râsetele și chicotelile. 


Îmi place să citesc, de cele mai multe ori o fac în RATB pentru că îmi permite timpul și nu vreau să pierd 2 ore din zi uitându-mă pe geam. Dar și acasă, Kindle-ul este prietenul meu cel mai bun. Am pe el toate cărțile pe care doresc să le citesc la o singură atingere. Apropo, recent, prietenul meu m-a certat că nu pun poze și cu mine purtând ochelari. Așa că i-am urmat sfatul și v-o prezint pe Ștefana nerdy, cu ochelari și pony tail, pregătită pentru o după-amiază în lumea cărților.


Fulvia - verișoară, prietenă, colegă de cameră, confidentă și mai ales co-mămică în creșterea lui Skye (fără ea ar fi muuuult mai răsfățat decât e acum). Apropo, duceți-vă fuguța pe blogul ei că și ea are o postare nou-nouță în stilu-i specific amuzant.


Veșnica întrebare pe care și-o pun fetele:
Eu cu ce mă îmbrac azi?!?!
Din fericire, e o zi liberă și stau acasă. Deci dilema asta rămâne pentru mâine. Acum pot să văd un serial sau să dansez ca zuza prin casă.


În momentele libere, îmi place să ma uit la seriale. Momentan, în folderul meu sunt Doctor Who, Supernatural, Suits și Vikings. Ciudată combinație, nu? 

Cine altcineva îmi poate face ziua mai bună dacă nu chiar Skye, năstrușnicul? Nu poate lipsi niciodată, e acolo când citesc, când scriu pe blog (mai ales), când mă culc, când mă trezesc, când merg la baie. În felul lui îmi arată că mă iubește (deși sunt cam plină de zgârieturi din cauza momentelor de hiper-activitate, dar îl iert) și că nu vrea să stea departe de mine.

Uite mami, te-ntrec la înălțime!
Un alt hobby de-al meu este desenul. Nu am moștenit talentul mamei, dar am pasiunea așa că mă descurc cum pot. Schițez tot timpul pe caiete, pe tabletă, în Photoshop, cam oriunde îmi vine. Uneori ies, alteori nu, dar experimentez. 

Aș fi scris mai mult, dar mai bine într-o postare viitoare. Ajunge pentru astăzi, nu? E miez de noapte și sunt gata să închei ziua de dumincă. Acum, când citiți postarea, probabil e luni dimineață și începem o nouă săptămână. Sincer vă zic, am ajuns să aștept cu nerăbdare zilele de luni datorită colectivului frumos pe care îl am la master. Ador să cunosc oameni noi!

Skye vă pupă, fetelor, și vă roagă să o faceți pe mămica lui fericită cu un like la pagină. Vrea și el giveaway-ul mai repede! :)

18 pretty comments

  1. Superba postarea, Stef. Love your rooom. Abia astept sa decorez si eu casuta noua :D

    Kissezz.

    Te imbratisez

    RăspundețiȘtergere
  2. Măi fetelor, voi ați făcut shooting în pijamale aa? :D Frumoase pozele, dar și postarea. Și mie îmi place mult, mult camera ta <3

    Pupici! (Și lui Skye :D )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa :)) nu aveam ce face intr-o zi asa ca ne-am pus pe treaba. Multumim :* Si noi te pupam!

      Ștergere
  3. Cat de cute e postarea asta ! Ti-am descoperit blog-ul si imi place :)

    http://anamariaben.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoasa postarea, mi-a placut mult de tot! <3
    Ai o "casuta" tare frumoasa!
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :D e mica asa ca am incercat sa o fac cat mai cosy :D :*

      Ștergere
  5. Cat imi place camera ta!!! Mult alb, exact pe gustul meu. Pisi e tare nebunatic si scump :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Hihi, ce dragut!! Ai o camera super frumoasa si pozele transmit o atmosfera foarte placuta! <3 <3
    Ultima poza e geniala, o vad ca pe o coperta de album/carte <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie-mi place foarte mult ultima poza :D Multumesc mult :* esti mereu o inspiratie pentru mine!

      Ștergere
  7. Ce imi plac postarile de genul acesta! x

    RăspundețiȘtergere