Depozitul de Papetarie sau De ce inca scriu cu stiloul


E vineri seară și eu tocmai m-am întors de la evenimentul organizat la Depozitul de Papetărie pentru noi, bloggerii pasionați de pixuri, stilouri, agende și toate celelalte lucruri care îți pot face biroul și ziua mai frumoase. Nu cred că v-am spus asta despre mine (până acum), dar eu ador agendele atât de mult încât am ajuns să colecționez o grămadă, dar să folosesc una singură pentru că mi-e milă de ele. Știu, cea mai stupidă scuză, dar zău că mă bucur să le văd pur și simplu pe birou, pe masă, lângă niște pixuri colorate și agrafe de birou.

Uitați-vă ce frumos am fost întâmpinați cu post-its, dulciuri și agende. Parcă nu voiam să stric zen-ul mesei așa frumos aranjate, zău! Dar curiozitatea a învins așa că am pus mâna repede pe ceva dulce (don't judge me) și apoi mi-am ales bunătățile: o agendă grena pe 2015 (care acum așteaptă cumințică să fie folosită), un liner asortat, highlightere pe diverse culori și, piesa de bază zic eu, un pix cu stylus într-un capăt (cred că va fi tare util la facultate unde îmi iau des tableta).
Și asta nu a fost tot! Am vizitat showroom-ul și depozitul Depozitului (hihi) unde am rămas cu gândul la multe lucruri faine (vă arăt mai jos) și unde am făcut glume, am împărtășit povești și am aflat mai multe despre ei.  

Papetăria cuprinde orice tip de articol de scris și accesorii de birou. De site-ul lor știam de anul trecut când l-am decoperit și am petrecut câteva ore bune studiind ofertele lor așa că, imediat ce am văzut evenimentul pentru bloggeri, am știut că trebuie să particip. Măcar să-mi satisfac curiozitatea pentru produsele de papetărie, dacă nu altceva.

Întâmplarea face că acest eveniment m-a ajutat să descopăr chiar mai mult. Am găsit o companie cu poveste, unde ești tratat ca un prieten și niciodată nu vei primi scuza ”nu am timp”. Această afacere de familie, cu 15 ani de experiență în domeniu, îți oferă cam tot ce ți-ai putea dori pe planul acesta și, dacă nu se găsește în oferta lor, îl pot aduce pentru tine.

Acum probabil vă întrebați care-i faza cu titlul. Ei bine, eu sunt o susținătoare a elementelor clasice, (poate chiar sunt puțin conservatoare) așa că pentru mine non-culorile, cărțile și stilourile vor avea mereu un loc important în inima mea. Oricât mi-aș îndrăgi iPad-ul și oricât de mult mi-aș folosi Kindle-ul, tot o carte îmi transmite mai mult, la fel și scrisul cu un stilou de calitate pe o agendă personalizată. E o cu totul altă senzație, mult mai personală și mai aproape de sufletul meu. Nimic nu se compară cu sunetul unei penițe, cu petele de cerneală de pe degete (sunt o neîndemânatică), cu mirosul hârtiei.

Dar să nu credeți că bloggerița de beauty din mine a intrat în hibernare. În timp ce mă plimbam prin showroom cu Ioana de la The Beauty Tag, am ochit organizatorul acesta simpatic, moment în care ne-am uitat una la alta cu subînțeles și am știut pe loc că e perfect pentru cosmetice (imaginați-vă numai ce ușor ar fi: galben pentru produsele de ten, portocaliu pentru cele de buze, roșu pentru primere și accesorii, iar mov ar fi perfect pentru farduri și palete, n-am dreptate?).

Dacă vă amintiți, spuneam zilele trecute despre faptul că aici am găsit răspunsul la câteva din dorințele mele pentru anul 2015 (oi fi eu bloggeriță de beauty, dar am și alte lucruri pe listă în afară de cosmetice, nu?). Primul și cel mai important este faptul că îmi doresc o agendă frumoasă, dar și utilă pentru 2015 pe care să o pot folosi în organizarea blogului (postări, giveaways, sponsori, idei, promovare). Evident pe piață nu este nimic ce mi-ar putea folosi fără unele modificări, dar acolo am aflat că pot face agende la comandă, personalizate cu ce doresc eu. Ei, bine, cred că știu ce vreau de Crăciun :) Plus de asta, mi-a rămas gândul la stilourile acestea, nu-i așa că-s minunate?! La primul salariu știu unde vin, doar să reușesc să ma angajez. Preferatul meu e acesta. Bineînțeles că nici cel de mai sus, tot Online Germany, nu mi-ar displăcea (lemn de trandafir? yes, please!).

Voi mai aborda această temă și sper să vă placă și vouă ce am avut de zis. Nu ar trebui să renunțăm la scrisul de mână pentru nimic în lume și, chiar dacă nu am eu cel mai frumos scris (presupun că ați observat creațiile mele de preview făcute numai de mână de la o vreme), tot reprezintă o plăcere să stau la masă și să scriu în agendele mele feminine sau serioase, în funcție de situație. Vă pup și ne auzim data viitoare!

8 pretty comments

  1. Chiar sunt in cautarea unei agende pentru 2015, voi arunca un ochi la ei pe site :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur atunci ca s-a nimerit bine :) si tine minte, daca vrei ceva mai special, le poti scrie oricand si te vor ajuta :D

      Ștergere
  2. Si mie mi-ar trebui acel organizer! <3

    www.juliahasch.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah, deci asta era fontul ala special....
    Imi place organizatorul, intr-adevar e o idee super-buna!
    Si eu sunt inca fan stilou, am primit de curand de la DdP o agenda albastra, in aceeasi nuanta cu stiloul meu din liceu, pe care inca il am si il folosesc (si rezervele sunt tot de pe vremea aia).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, din liceu :D felicitari! Eu pierd multe chestii, mi-ar placea sa mai am stiloul din liceu.

      Ștergere
  4. Si mie mi-ar trebui organizatorul acela. Am unul dar I can never have enough, nu? :D

    RăspundețiȘtergere