MUA Undress Me Too Review + Tutorial Video

Am avut planuri multe pentru săptămâna trecută, dar au intervenit alte treburi așa că a trebuit să le amân. Încep săptămâna asta în forță cu o postare ceva mai complexă. Astăzi vă vorbesc despre o paletă pe care o îndrăgesc foarte mult: MUA Undress Me Too.

Vă zic de pe acum, a mea e folosită și extra-folosită deci arată ca după război și, sincer, mi-a fost cam lene să stau să o șterg, măcar arată autentic, nu glossy :D Paletă are 12 farduri, atât mate (mai puține, ce-i drept) cât și satinate, și costă 4£ pe site-ul oficial MUA. Ador paleta asta, dar nimic nu e perfect așa că are și câteva părți mai proaste. Să le luăm cu începutul, zic.

Fardurile sunt calitative și folosite cu un primer bun rezistă fără probleme ore întregi (testat pe pleoapele mele încăpățânate!). Culorile sunt o combinație de nuanțe calde și nuanțe reci care mi se par că s-ar potrivi oricui și pentru orice tip de machiaj. Preferatele mele sunt Lavish, Wink și Obsessed. 



Mai jos găsiți swatch la nuanțele din trusă cu numele aferent fiecăreia. Majoritatea nuanțelor sunt pigmentate și se aplică frumos, dar există câteva excepții. Nuanța Naked pare aproape invizibilă pe tenul meu (după cum puteți vedea), i se potrivește perfect numele. În mod normal aș considera acest lucru un minus, dar în ultimul timp v-am zis că aplic o metodă nouă pentru a face fardul să reziste mai mult și acesta este fardul perfect pentru a-l aplica în straturi înainte de machiajul propriu-zis. A doua dezamăgire este fardul Corrupt, un negru mat, care este incredibil de prăfos și se aplică patchy. Nici pigmentarea lui nu este cea mai bună (pentru poză a trebuit să insist de vreo câteva ori) așa că evit pe cât posibil să îl folosesc deși alt negru nu am în trusa mea de machiaj. 
Shy mi se pare o nuanță faină pentru highlight, iar celelalte sunt diferite nuanțe satinate numai bune de combinat. Combinația mea preferată este cu Reveal în prima jumătate a pleoapei, Lavish pentru definirea pliului și Obsessed în colțul extern și pe pleoapa inferioară, arată chic!

Notă finală 8/10 - i-am scăzut pentru cele două farduri dezamăgitoare, dar a crescut datorită prețului mic. 



Bonus la postarea de astăzi vă dau și acest tutorial video folosind paleta de mai sus. Nu uitați, daca vă place o puteți câștiga și voi la giveaway, mai e puțin!



8 pretty comments

  1. Ai machiat-o foarte frumos! Faza cea mai super este ca paleta se afla si in Giveaway-ul taaau<3 .
    Sper sa castig in cazul asta. :))
    In video ti-a cam dat batai de cap lumina, dar este ok. Se intelege destul de bine ce faci tu acolo:*. Te puuup!

    http://andreeamaria.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti tin pumnii :D Da, ma tot fataiam in dreptul luminii si se mai acopera :)) dar invat. Te puuup!

      Ștergere
  2. F pretty look-ul :) Cat despre palete, si eu ma infig in ele inainte sa fac poze...bad beauty blogger! :)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau si eu o verisoara care sa faca "experimente" de acest gen.Imi place cum ai machiat-o, dar eu n-as avea rabdare sa "amestec" atatea culori :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa fii verisoara mea pentru o zi, daca vrei :)) la mine tocmai asta e placerea, amestecatul nuantelor <3

      Ștergere
  4. De cand vreau si eu paleta asta... nu stiu daca mai ajung sa o iau, eu am un alt dupe, cel de la makeup revolution si sunt foarte, foarte multumita.
    Era cat pe ce sa nu ma uit la filmulet pentru ca nu erai tu si am zis ca ai pus unul de pe youtube:)) foarte dragut ai machiat-o si ea arata ca o papusica!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am auzit de makeup revolution :D ii trec pe lista. Paleta asta merita cumparata pentru simplul fapt ca e atat de ieftina :D si o poti lua mereu cu tine in vacante. Multumesc, Julie :*

      Ștergere