Ulei de Argan Nashi Review

Hello! A venit timpul să vă vorbesc despre Uleiul de Argan Nashi, pregătiți-vă să treceți un nou produs pe wishlist! Pe lângă review-ul în sine și fotografiile obișnuite, v-am pregătit și un filmuleț în care vă arăt cum îl folosesc (nu că ar fi vreo metodă inedită, dar poate sunt fete care nu au mai folosit un ulei de păr până acum).

Ulei de argan NashiÎn primul și-n primul rând vă trimit să citiți câte ceva despre tipul meu de păr, asta ca să știți cu ce avem de-a face. În articolul despre rutina de îngrijire a părului găsiți mai multe detalii. Uleiul de argan a intrat în rutina mea de aproape o lună de când l-am primit de pe Haircare.ro și a înlocuit complet serumul Chi Silk Infusion, pe care îl foloseam până atunci.

Ce spune producătorul?
”Ulei pentru par de la Nashi Argan, din elemente naturale de origine organica (Ulei de Argan si Ulei de In). Repară, hrăneşte şi oferă strălucire, reduce la jumătate timpul de uscare şi de coafare asigură şi o coafură mai bine definită.
Uleiul Nashi Argan este un elixir prețios de frumusețe hrănind şi schimbând aspectul părului printr-o singură mişcare. Tratamentul facilitează modelarea părului şi aranjarea acestuia în doar 10 minute. Tratament de infrumusetare pentru par, ce combina elemente naturale pretioase de origine biologica (ulei de Argan si ulei de In autentic), care hranesc, repara si ofera stralucire intr-un singur gest, potrivit pentru toate tipurile de par.

Beneficii:

- Rezultate incredibile pentru toate tipurile de par
- Reda stralucirea si vigoarea parului casant si fragil
- Hidrateaza parul instant, lasandu-l moale si matasos pentru mult timp
- Usureaza pieptanarea descurcand orice tip de par
- Repara instantaneu parul deteriorate si lipsit de viata
- Ofera vigoare parului fin
- Disciplineaza cu usurinta parul des si rebel
- Hidrateaza scalpul uscat si descuamat
- Protejeaza toate tipurile de par de coafatul la cald si de razele UV
- Nu incarca si nu ramane acea pelicula grasa pe par” - informații preluate de aici.

Textură și ambalaj
Textura este una lichidă, aproape incoloră, iar mirosul este foarte plăcut parfumat, dar nu înecăcios și se menține în păr până a doua zi. Se aplică foarte ușor și se absoarbe repede datorită texturii ușoare. Ambalajul este foarte simpatic (mie îmi lasă impresia de produs bio datorită cartonului). Recipientul este din sticlă deci nu este travel-friendly și trebuie să aveți grijă să nu îl scăpați. Deși nu are picurător, nu mi se pare că iese mai mult produs decât este nevoie, trebuie doar puțină atenție. 
Ulei de argan Nashi review
Impresiile mele
Dacă până acum mă declaram mulțumită de serul Chi Silk Infusion, acesta a depășit cu mult predecesorul lui. Ce-mi place cel mai mult la el este că nu încarcă părul, chiar și dacă aplic din greșeală ceva mai mult produs (spre deosebire de cel Chi) și are un miros mai ușor de digerat față de celălalt. 

Nu am observat nicio reducere a timpului de uscare și de coafare așa cum se menționa, dar nici nu mă așteptam la așa ceva. Plus că eu nu cred în termenul de reparare a firelor deteriorate, singura soluție este foarfeca, însă cu siguranță ajută la prevenirea lor dacă este folosit regulat.

Ador strălucirea pe care i-o oferă părului meu și faptul că vârfurile mele sunt mai sănătoase de când îl folosesc deși apelez în continuare la foehn și placă. M-am bucurat foarte mult când o prietenă mi-a spus că l-a cumpărat și ea după ce a văzut la mine și că este foarte mulțumită de el.

Un alt lucru care m-a încântat este faptul că a redus cu mult electrizarea părului. În mod normal, odată cu venirea frigului și a puloverelor, părul meu înnebunea și nu mă mai înțelegeam cu el, fire în toate părțile și prinse tot timpul de față. Anul acesta în schimb, de când îl folosesc, am observat o mare îmbunătățire (doar de două ori am avut probleme cu electrizarea lui) și din partea mea acest lucru e un mare plus.
Ulei de argan Nashi review
Mod de utilizare: 
Concluzii și recomandări:

Îl recomand tuturor fetelor care au părul uscat la vârfuri, vopsit sau care pur și simplu nu pot renunța la instrumentele de styling și au nevoie de îngrijire în plus. Este un produs spornic cu textură ușoară și miros plăcut, deși ambalajul lasă puțin de dorit.

Unde se găsește? Pe Haircare.ro și în saloanele de specialitate.
Preț: 56 lei
Cantitate: 30 ml.
Valabilitate: 18 luni
Ingrediente: cyclopentasiloxane, dimethicone, trimethylsiloxyamodimethicone, argania spinosa kernel oil (argan oil), ppg-3 benzyl ether myristate, linum usitatissimum oil (linseed) seed oil, disiloxane, parfum (fragrance), limonene, linalool, hydroxycitronellal, CI 47000, CI 26100.
Ulei de argan Nashi review

6 pretty comments

  1. Awesome! Amazing! A miracle in a bottle :D!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe scurt, cam da :)) bine, nu chiar miracol ca varfurile despicate nu le aduce nimeni la viata, dar cu siguranta e bun :D

      Ștergere
  2. Super! Am observat că în ultima perioadă am vârfurile ceva mai uscate decât de obicei. Aș încerca minunea asta :D

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E de la frig, si eu patesc la fel iarna :D daca poti sa il incerci, chiar recomand, merita! Te pup :*

      Ștergere
  3. Mulțumim pentru cuvintele frumoase și review-ul minunat, Ștefana! <3 Vă așteptăm și pe pagina noastră de Facebook, să descoperiți și alte produse din gama Nashi Argan https://www.facebook.com/NashiArganRomaniaOficial

    O seară frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru comentariu, nu stiam de pagina de Facebook, ma bucur ca mi-ati lasat link :D

      Ștergere