Machiaj smokey pentru ochi albaștri


Deși îmi plac ochii mei, întotdeauna m-am întrebat cum mi-ar fi stat cu ochi albaștri, ca ai mamei mele. La prima purtare am fost puțin luată prin surprindere, mă simțeam ca în desene animate, cu ochi de anime, mai ales combinate cu părul cel nou, dar ulterior m-am obișnuit și chiar îmi place să le port ocazional, când vreau ceva diferit.


Și pentru că tot am primit lentilele TopVue m-am gândit că e momentul ideal să vă arăt tehnica mea preferată de smokey eyes într-un tutorial video. Nu-i așa că se potrivesc perfect culorile fardurilor cu ochii albaștri? Parcă îi scot și mai mult în evidență. Lentilele sunt foarte ușor de pus, nu am avut probleme la purtare și îmi place că sunt puțin mai mari decât irisul meu, parcă aș avea privire de cățel :D știți sigur la ce mă refer!

Cum vi se pare că îmi stă cu ochi albaștri? Dar machiajul?

2 pretty comments

  1. Îmi place cum îți stă cu ochi albaștri, te schimbă foarte mult! Și machiajul îmi place, port dese ori combinații similare! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ca arata superb.. ii scoate foarte mult in evidenta, nu ca nu ar fi iesit de la sine. Sunt foarte frumosi, extravaganti daca as putea spune.

    RăspundețiȘtergere