Kashmir Keratin Șampon și Ser *Review*



Am primit aceste produse Kashmir Keratin la începutul verii, alese special pentru tipul meu de păr și problemele cu care mă confrunt (despre care puteți citi în profilul de frumusețe). Șamponul l-am folosit aproape exclusiv (mai puțin o scurtă perioadă despre care voi detalia mai jos), iar serumul după fiecare spălare. După atâtea luni de utilizare, a venit momentul să vă povestesc cum mi s-au părut.

Având în vedere că vara mi se pare cel mai dur anotimp pentru păr (soare, apă de piscină, apă sărată etc), consider că și-au făcut treaba impecabil din moment ce am ajuns la finalul verii fără fire despicate, cu părul încă moale și des. Dar să vorbim mai pe îndelete!

Șampon Volum Kashmir Keratin


Când l-am primit am fost foarte entuziasmată să văd că nu conține sulfați pentru că de mult timp voiam să mai încerc astfel de șampoane. Părul meu se usucă foarte repede la vârfuri, fiind decolorat de câteva ori, și scalpul este foarte sensibil așa că absența lor este un plus. Îmi place totuși că face foarte ușor spumă, spre deosebire de un alt șampon încercat de mine cu ceva timp în urmă. Simțeam că îmi spală foarte bine părul, fără să îl usuce în exces.

Un singur eveniment m-a făcut să fiu atentă, dar din fericire nu a fost vina lui. Am avut un episod destul de urât de mătreață când am fost nevoită să întrerup utilizarea lui deoarece nu eram sigură ce l-a cauzat. Dar am realizat că șamponul uscat clar nu este tolerat de scalpul meu și, din fericire, acest șampon pentru volum conține și ingredientul zinc pyrithione pe care noi, bloggerițele, îl bănuim că ar ajuta la combaterea mătreții. Pe mine, cel puțin, cu siguranță mă ajută.

Așadar, cei 500 ml de șampon sunt pe terminate, iar eu cu siguranță îi voi duce dorul. Din fericire, îl pot cumpăra fie online, fie din saloane. 

Serum Kashmir Keratin

Știți cât de mult îmi plac serumurule și uleiurile tratament pentru păr, nu pot pleca nicăieri fără unul la mine. Mai ales acum, în ultima perioadă, când am tot făcut experimente de culoare pe el. Mă așteptam ca pe parcursul verii, din cauza soarelui și a vizitelor repetate la bălăcit să se usuce foarte tare și să se degradeze la vârfuri. Serumul l-am aplicat după fiecare baie și îmi place că nu lasă deloc senzația de uleios, nu prea poți da greș cu el. Este absorbit imediat în păr și îl lasă lucios, moale și ușor de aranjat. 

L-am decolorat, l-am vopsit, l-am revopsit și părul încă se menține la fel de sănătos, ce îi pot cere mai mult de atât? Acum aștept să vină frigul să îl pun în fața altei probleme: electrizarea. Dar mai avem puțin din vară până atunci :)

Care sunt produsele de păr în care aveți cea mai mare încredere?

A photo posted by Stefana (@theprettyblossoms) on

A photo posted by Stefana (@theprettyblossoms) on

A photo posted by Stefana (@theprettyblossoms) on

A photo posted by Stefana (@theprettyblossoms) on

0 pretty comments