Video: Machiaj pentru ten acneic



Rar dau peste tutoriale specifice unor probleme de ten și m-am gândit să vă împărtășesc o descoperire recentă: fondul de ten Vichy Dermablend Corectare 3D. În plus, aș vrea să vorbesc și despre cât de important este să alegem un fond de ten potrivit problemelor cu care ne confruntăm.


Situația tenului meu

De la 12 ani am tot avut probleme cu tenul și, dacă mi-ați urmărit seria pe YouTube, ați văzut cu ce mă confruntam anul trecut. Între timp, situația s-a schimbat dramatic. Am scăpat în mare parte de probleme, mai apar doar din când în când și oricum încă urmez un tratament. În schimb, petele de la acnee și cicatricile trec mai greu, necesită timp și răbdare.

Dacă și voi v-ați întâlnit cu această situație, știți cât de greu este să acoperi și să netezești un astfel de ten. Mai ales când intervine și sebumul care parcă dizolvă orice ați pune pe față.

Fondul de ten potrivit

Printr-o întâmplare am descoperit fondul de ten Vichy Dermablend Corectare 3D, iar apoi am avut și ocazia de a face un videoclip împreună cu ei. Mi se pare ideal pentru tenurile ce suferă de acnee, iar cele două ingrediente active ajută și la ameliorarea situației. Eperulina ajută la calmarea pielii, iar acidul salicilic la exfoliere.
Pentru a vedea în detaliu aplicarea și nivelul de acoperire, vă invit să urmăriți videoclipul în format HD. Mai jos veți găsi și o fotografie Înainte - După ca un mic preview.


Concurs:

La final voi oferi 3 kituri Dermablend formate dintr-un fond de ten full size în nuanța potrivită (fie Corectare 3D, ca al meu, fie Fluid, în funcție de alegerea câștigătoarei) și o pensulă de machiaj Vichy.

Reguli:
- like paginii Vichy Romania
- vizualizați videoclipul și răspundeți la întrebarea: Care vi se pare cea mai bună metodă de aplicare a fondului de ten pe un ten acneic?
- subscribe canalului meu de YouTube

Concursul este deschis până vinerea viitoare, 25 noiembrie, ora 24:00. Aștept cu drag părerile, înscrierile și experiențele voastre.

0 pretty comments