Vanity Tour

Hey, guys! There have been a few of you who asked for a vanity tour, unfortunately for you, non-Romanians, this isn't in English. However you can clearly see the products and everything, so if you're interested please watch the video.
Have a great day!

More photos of my room here.

Buna, fetelor! Am fost rugata de cateva dintre voi sa fac un filmulet de tipul Vanity Tour asa ca v-am ascultat :D Stiu ca este cam lung, dar sper sa nu va plictisiti. Mie imi place sa ma uit mereu pe youtube la genul acesta de filmulete din 2 motive: poti descoperi metode interesante de depozitare si ador sa vad produsele fetelor :D nu stiu de ce, dar ma relaxeaza (si cateodata ma frustreaza ce-i drept ca nu am si eu mai multe :)) . Dupa cum vedeti nu am o colectie impresionanta, dar nici nu cred ca este nevoie. Da, intotdeauna imi voi dori ceva in plus, dar momentan sunt multumita cu ce am. Sper sa va placa si cu ocazia asta invit si colegele mele bloggerite sa faca un filmulet de genul.

Apropo, daca vreti sa vedeti mai multe fotografii cu dormitorul meu, dati click aici.
Va pup, o seara placuta!
(daca v-a placut video-ul, va rog dati like)
Please watch it on youtube and hit the 'like' button if you enjoyed it!

8 pretty comments

  1. Foarte frumos...m-am uitat la tot :))

    Imi place lantisorul gentuta de mor.

    Si vroiam sa te intreb cat ai dat pe aqua creamul de la mufe si daca iti place...vroiam sa imi cumpar si eu la un moment dat dar, dupa experienta cu fondul lor de ten m-am cam desumflat:D

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumos filmuletul, si mie imi place la nebunie sa ma uit la colectii :D si eu am ajuns de 2 zile in buc cu facultatea si mi-am facut un coltisor in camera de camin pentru farduri, il ador :X te pup, succes in primele zile de facultate :P

    RăspundețiȘtergere
  3. dragut...si imi place nuanta ojei...!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Alexandra Rotaru

    Am dat 90 de lei parca, imi place mult de tot, chiar am in drafts un review la el :D ar trebui sa il termin si sa il postez.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Sheila

    Arata-ne si noua pe blog coltisorul tau :D macar in poze, sunt curioasa!

    Mersi :*

    RăspundețiȘtergere