Cut Crease *FOTD*

EN: Hi there! I'm back with a quick look I did a few nights ago. I wanted to try out the cut-crease look and here's what I came up with. I know the liner is a little bit shaky and not perfect, but I've always had a problem with that and I'm trying to improve my methods. On my lips I tried to do a "just bitten" look with a lip stain, what do you think? Did I nail it? Also, I edited the last photos to help you see how this would look with blue, green and dark-coloured eyes. Can't wait to hear your opinion on my little experiment!

RO: Buna, dragelor! Revin cu un machiaj pe care l-am facut acum cateva seri. Este prima data cand incerc sa fac "cut crease" asa ca m-ar ajuta parerile si sfaturile voastre. Stiu ca linia de la tus nu este chiar dreapta, dar mereu am avut probleme cu asta din cauza ca mainile imi tremura tot timpul, insa incerc sa imi imbunatatesc metoda :D Pe buze am incercat sa imit efectul acela de "buze muscate" folosind un lip stain, cum vi se pare? 
De asemenea, am editat ultimele poze pentru a va arata cum s-ar potrivi acest machiaj cu niste ochi albastri, verzi sau maro-inchis spre negru. Sper sa va ajute!
Astept parerile si sfaturile voastre!













O zi buna!
Have a great day!
Tot ziens! (dutch for "see you")


9 pretty comments

  1. O doamneee , calitatea pozelor = <3
    Si machiajul chiar imi place :D Data viitoare poti sa incerci cu niste culori mai puternice:D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Dariaa
    :D Am zis sa fie ceva mai usurel pentru prima data, dar imi place sa fac asta asa ca probabil voi incerca si cu niste culori mai tari :D
    Mersi, scumpo :*

    RăspundețiȘtergere
  3. ce cute esti :D si cred ca ti-ar sta bine cu ochii verzi :X:X:X

    De machiaj nush ce sa zic ai zis tu destule ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Miu miu
    Si mie mi-ar placea sa am ochii verzi :( Ador brunetele cu ochii verzi :D

    RăspundețiȘtergere
  5. iti sta bine cu machiajul asta, dar mai trebuie lucrat putin la el.ai cam specificat tu ce ar terbui imbunatatit.
    incearca pt tus sa te uiti in jos in oglinda (sa fie oglinda mult sub nivelul ochilor).asa ai o vizibilitate mai buna, nu te incurca genele :) nici mie nu imi iesea deloc pana am incercat varianta asta.. nici acum nu imi iese perfect, dar se observa diferenta :))

    si la un cut crease diferenta o face pensula. ca sa iti iasa linia cat mai curata incearca sa folosesti o angled (gen cea pentru tus/sprancene) sau o pensul creion(eu lucrez mai usor cu cea angled)..

    :*

    RăspundețiȘtergere
  6. @Denisa

    Voi incerca cum zici tu :D Mersi de sfaturi, chiar ma incurca genele ca sunt destul de dese si mereu imi stau in drum :))
    La cut crease chiar am folosit o pensula angled, dar nu am insistat eu prea mult si din cauza asta nu este foarte definita linia. Am fost putin timida, ce-i drept, pentru inceput :D , dar planuiesc sa mai incerc.

    Mersi mult, Denisa :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Heey, bravo pt incercare, intr-adevar cut-crease-ul e un exercitiu foarte bun de tehnica ;) Eu as vrea sa te sfatuiesc despre codita eyelinerului. Incearca sa nu duci codita mai jos decit linia genelor inferioare. Daca te uiti in ultimele poze, cele din fata, se vede clar linia genelor de jos, iar codita ta e mai jos de atit... se creaza efectul de "sad eyes" si nu e tocmai flattering pt majoritatea lumii. The whole outer shape has to be a bit elevated. Na, mi-a venit mai usor in engleza :D Imi plac mult culorile folosite! La eyeliner mereu sa te intorci si sa treci peste "gaurile" formate, smooth them out ;) Te pup, succes!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Lili
    Mersi de sfaturi. Mereu incerc sa nu o fac asa jos si intotdeauna imi iese gresit, nu stiu de ce, dar cu siguranta voi mai incerca :D Oricum ochii mei sunt usor orientati in jos si imi dau seama cat de rau scoate in evidenta acest lucru.
    Evit sa repar mereu liniile trasate cu goluri pentru ca am tendinta de a le face tot mai groase si, cum eu am pleoapa cazuta, ajunge sa nu se mai vada altceva in afara de linia tusului.

    Mersi, Lili :*

    RăspundețiȘtergere