MUFE Aqua Liner & Cream *Review*

Cand a inceput vara m-am gandit ca ar fi momentul perfect sa imi cumpar niste produse rezistente la apa, evident tot atunci ar fi fost momentul perfect sa le fac si review, dar my procrastinating self mi-a luat-o inainte si uite ca abia la sfarsit de Noiembrie apuc sa scriu cateva cuvinte despre minunatiile astea. E tarziu, incep partialele, mi-e somn, mai am o gramada de invatat si nu am chef de vorbit pe langa subiect, asa ca voi trece la treaba.
Atunci locuiam inca in Pitesti asa ca am fost nevoita sa le comand pe net, i-am contactat pe cei de la Make Up For Ever Romania pe Facebook si de acolo am continuat pe mail unde le-am dat adresa si lista cu produsele pe care le doresc. A doua zi curierul era la poarta :)

Mai jos aveti preturile celor 3 produse:
Aqua Cream
Pret: 98 lei / buc

Aqua Liner
Pret: 99 lei

*** Ding ding ding***
Postarea aceasta a stat in ciorne pana acum, 17 Decembrie, cand ma reapuc de ea :)) Ca sa vedeti cu adevarat my procrastinating self de care vorbeam mai sus, damn it! In fine, iertati-ma pentru mega intarziere, nici macar nu stiu cand o voi posta intr-un final pe blog, cu siguranta nu azi :)) Sper sa apara pana la sfarsitul anului macar :D O sa incerc sa nu mai bat campii mult, so let the show begin!

MUFE Aqua Liner
MUFE Aqua Liner este un tus rezistent la apa, simplu si la obiect. Mi l-am ales in culoarea 4, un verde ce bate usor in turcoaz. Acum sa va zic sincer, niciodata nu am fost buna la aplicarea tusului lichid, dar fiind unul colorat permite unele greseli, spre deosebire de cel negru.


Pensula este subtire si destul de flexibila incat sa nu iti fie greu sa trasezi o linie dreapta rapid.
Eu, avand pleoape extrem de uleioase, mereu am fost in cautarea unui tus bun care sa reziste ore intregi la ochi, mai ales vara. In final s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune investitii ale mele. Nu numai ca rezista eroic, dar la sfarsitul zilei nici cu demachiant nu vrea sa cedeze :)) Este cel mai incapatanat tus al meu. 
Alt lucru ce m-a uimit la el a fost rezistenta la apa. Ok, multe spun ca sunt rezistente la apa, dar nu se stie cate din produsele alea chiar fac ce spun. Ei bine, am purtat acest tus la mare, in apa marii sarata unde nu numai ca m-am balacit, dar am si intrat cu capul in apa, pentru ca eu nu pot sa merg la mare fara sa fac si "scufundari" :)) dupa o zi intreaga pe plaja si in apa, nemernicul asta mic tot acolo era. Bineinteles ca, daca freci cu mana, se va lua usor-usor, dar atat timp cat il lasi la locul lui, nu vei avea probleme.
Il recomand din toate inima oricui: celor cu pleoape uleioase ca mine, celor sportive ce transpira mult, celor ce adora sa mearga prin ploaie, celor ce merg des sa inoate, absolut oricui!
Mai jos aveti o fotografie cu mine de asta vara purtand acest tus :)


MUFE Aqua Creams







Aqua Creams au fost o alta dorinta de a mea, de cand ma stiu, din cauza vesnicei probleme a pleoapelor uleioase,  niciun fard cremos nu a rezistat mai mult de o ora la ochii mei. Asa ca, atunci cand am auzit ca MUFE au creat aceste minunatii, mi-am zis ca trebuie sa am si eu macar una. Sincer va spun, nu regret clipa in care le-am cumparat. La fel ca si tusul, au rezistat nu numai la sebum, ci si la apa sarata din mare. Insa, spre deosebire de tus, acestea au si cateva minusuri. In primul rand modul de aplicare este ceva mai complicat: cu o pensula din par natural niciodata nu veti reusi sa il aplicati uniform, se intinde foarte greu si se usuca foarte repede, odata ce s-a uscat, nu se mai misca de acolo. Din cate am citit pe net, o pensula sintetica este recomandata pentru aceasta crema, dar cum eu nu am, o aplic cu degetele si merge destul de bine :)
Un alt minus (dar care poate fi si plus) este faptul ca se usuca extrem de repede. Daca nu ati apucat sa intindeti bine sau daca ati aplicat din greseala si pe zone unde nu voiati atunci, odata uscat, singura metoda prin care puteti repara greseala este demachiantul.
Le-am folosit atat de unele singure: nuanta 16 pe pleoapa mobila si 17 in pliu, cat si ca baza pentru alte farduri. In ambele situatii s-au purtat impecabil :)
Recomand!

Si acum swatchuri la cele 3 produse:



Aqua Liner #4 ; Aqua Cream #16 ; Aqua Cream #17

De asemenea, ca sa va convingeti le-am supus si unui mic test. Am tinut mana cu swatchurile 5 minute sub jetul de apa pentru a vedea cum se comporta.



Aici este rezultatul dupa cele 5 minute:


Si aici dupa ce am frecat cu degetul, dupa cum vedeti, liner-ul s-a luat in mare parte, dar fardurile tot acolo sunt. Imi cer scuze ca fotografiile nu sunt chiar cum v-am obisnuit, dar mi-a fost greu sa tin cu o mana un aparat de peste 1 kg. si cu cealalta sa incerc sa tin in cadru swatchurile. Oricum, ce este important se vede :)

Ce ziceti? V-am convins? Vreti si voi? :)

14 pretty comments

  1. Grrr, PIEI ISPITA :)) Tocmai ce ma convinsesem ca pot sa traiesc si fara ele (eu vreaun un Aqua Cream Liner). Acum ca le vad la tine sunt convinsa ca imi trebuie (si nu doar unul!).

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am aqua cream si este superrrrrrrrrrrrr.... mi-am luat nuanta de rosu si chiar imi sta bine cu ea... o port destul de des. La fel se comporta si fondul de ten ... eu tot la mare le-am incercat si sunt divine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aww chiar waterproof! Imi place Aqua Cream-ul, ti-ai ales niste nuante foarte frumoase, sa le folosesti cu placere pe toate :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Auq Cream 17 este o nuanta superba :X.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce culooooori!!!! =P~ Nitel cam scumpe pentru bugetul meu deocamdata.. Sper sa mi le pot permite one day 8->

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoase si rezistente. Pacat ca sunt putin cam scumpe :/ Sa le porti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  7. Me wants!! Imi plac foarte mult Aqua Creams, as fi vrut sa le incerc si eu candva...poate la vara :D pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-am luat si eu Aqua Creams, dar ma enerveaza rau cand trebuie sa o intind (nu reusesc deloc). Am sa caut o pensula sintetica sa vad daca imi iese mai bine :(.

    RăspundețiȘtergere
  9. Finally!!!!:)) am si eu aqua linerul de la MUFE su e absolut genial...am facut review la el dar nu ma crede nimeni ca nu se ia nici de al dracu :)) o sa pun un link la reviewul tau ca sa vada lumea ca nu vb prostii=))

    RăspundețiȘtergere