Buline in degrade *NOTD*


Buna, fetelor! 
Saptamana asta am avut 4 examene, nu am avut timp de nimic interesant, dar cum am scapat am zis sa fac ceva sa ies din starea in care eram. Ce poate fi mai vesel decat o manichiura colorata? 
Buline? Check! Roz? Check! Degrade? Check! Cele trei elemente care m-au ajutat sa ma pregatesc pentru weekend cu optimism si incantare, desi saptamana viitoare iar am examene.

Voi ce faceti? Cum a fost saptamana voastra? Sper ca mai buna decat a mea :)
Mai jos aveti ce am folosit pentru manichiura. Ideea am vazut-o pe net, din pacate nu mai stiu unde si la cine, oricum este destul de folosita. Ar fi trebuit sa folosesc niste nuante mai diferite la buline pentru a se vedea trecerea, in realitate este ceva mai clar, dar voi tine minte pe viitor :) Nu este perfecta si inca trebuie sa mai lucrez la asezarea bulinelor, dar imi place cum se vede.
Daca nu stiti cum se realizeaza acest fel de manichiura, veti gasi mai jos pasii urmati de mine. Enjoy!
Pasul 1: Am dat baza un roz deschis de tot. Am asteptat sa se usuce.
Pasul 2: Cu cel mai inchis rosu am facut un rand de buline la baza unghiei si apoi, in functie de lungime, mai faceti unul, doua sau mai multe randuri. Cheia este ca ultimul sa fie intrerupt pentru a putea integra culoarea urmatoare cu o trecere cat mai frumoasa. Adica in loc de punct langa punct am facut punct - pauza - punct, in locul liber urmand sa vina bulina din culoarea urmatoare.
Pasul 3: Am folosit un rosu mai aprins, intai am umplut spatiile goale din randul anterior, apoi am facut un rand intreg rosu, iar urmatorul ca mai devreme: punct - spatiu - punct.
Pasul 4: Cu roz aprins acum umplem spatiile si desenam restul punctelor pana la varf :D
Pasul 5: Dupa ce se usuca totul, aplicati un lac pentru protectie. Done!

Seara in fata laptopului, imi fac unghiile de obicei cand ma uit la un serial :D multi-tasking for the win! Care sunt obiceiurile voastre legate de manichiura si cum vi se pare cea facuta de mine?
Va pup si va doresc un weekend cat mai relaxant! 

2 pretty comments

  1. Imi place, e vesela, de cand zic si eu ca ma imbulinez si mereu ma ia lenea. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Camelia, ma bucur ca iti place :D si mie imi e lene de obicei :))

    RăspundețiȘtergere