Grijă pentru tine în luna iubirii

 
Tradițional vorbind luna februarie este luna iubirii. Fie că te gândești la Valentine's Day sau la autohtonul Dragobete, cei mai mulți în luna asta serbează dragostea prin mici cadouri și gesturi. Eu îmi doresc să vă propun totuși altceva: hai să ne aratăm dragostea asta și față de noi.

De multe ori ne punem pe locul 2 (uneori poate chiar mai jos de atât) și uităm să avem grijă în primul rând de persoana noastră. Sunt convinsă că este adevărata vorba că înainte de a ajuta pe cineva trebuie să te ajuți pe tine. O persoană sănătoasă, puternică și cu o stimă de sine zdravănă poate face multe, iar pentru un pas în plus la asta v-am pregătit 3 fișe gratuite, pe care le puteți descărca la finalul acestui articol.
Ele se bazează pe tehnici cunoscute de mindfulness, presărate cu mici detalii care m-au ajutat pe mine de-a lungul timpului și care sper să vă ajute și pe voi. Le-am tot scris și modificat să mă asigur că ies bine, le-am imprimat cu ajutorul Epson L3156 ca să le testez direct pe hârtie și sunt bucuroasă că într-un final le-am terminat. 
Deși am tot lucrat la ele să mă asigur că ies bine, măcar am avut imprimanta de ajutor pentru că mi-am printat tot wireless și fără grija cernelii, fiind ușor de observat când rămâi fără, dar mai ales fiind mult mai economică decât o imprimantă fără EcoTank. Ușor de încărcat cu cerneală și ușor de folosit, chiar mi se pare un real ajutor în birou.
Acum că am ajuns și la final, aici este linkul de unde puteți descărca cele 3 pagini printabile create de mine, mici exerciții pentru o relație mai bune cu noi înșine. Aștept cu drag feedback-ul vostru și dacă mai vreți astfel de materiale.



0 pretty comments