Lioele Triple The Solution BB Cream *Review*

Hello, pretty blossoms!
Am revenit pe blog cu un review la BB Cream-ul meu preferat: Lioele Triple The Solution. Eu l-am luat acum ceva timp de pe ebay, dar am vazut ca se gaseste si la noi pe makeup-shop.ro deci vesti bune :D Pe langa parerea mea, m-am gandit sa va ofer si fotografii before & after deci sa-i dam drumul!
Pe post de introducere, voi "fura" descrierea produsului de pe site-ul makeup-shop.ro ca sa stiti la ce sa va asteptati :D
"Lioele Triple the Solution BB Cream este un produs 3 in 1 revolutionar:
1. Un fond de ten cu putere mare de acoperire ce ofera un finsh impecabil, semi-mat
2. Un BB Cream ce calmeaza, hraneste si hidrateaza intens pielea cu tripla functie (extractele de capsuni si mandarine albesc / ilumineaza tenul , acidul hialuronic si iaurtul au efecte anti-rid / anti- îmbătrânire, iar extractul de radacina de lemn dulce si ylang-ylang calmeaza pielea si reduce inflamtiile locale ).
3. O crema de protectie solara cu factor de protectie SPF 30 / PA++ ce blocheaza atat radiatiile UVA cat si cele UVB
Produsul este potrivit pentru toate tipurile de ten."

Dupa cum probabil stiti, tenul meu este unul cu tendinte acneice si de ingrasare, mai ales in zona T. In ultima saptamana am avut probleme ceva mai mari cu acneea deoarece a fost o perioada stresanta, dar m-am gandit ca e ocazia perfecta sa va arat ce poate BB Cream-ul deci sper sa nu va deranjeze fotografia "virgina" de before :))
Before 
Acest BB Cream se aplica foarte usor fie cu degetele, fie cu o pensula cum e cea de Buffing de la Real Techniques sau una de stippling. Are o textura usoara, usor hidratanta si acoperire mare, dupa cum veti vedea mai jos. Finish-ul nu este unul mat, oferind un luciu natural tenului. Cu toate astea, rezista foarte bine la sebum, chiar si fara pudra si nici nu scoate in evidenta zonele uscate.
Nu pot sa vorbesc despre efectul anti-ageing deoarece nu am observat nimic in sensul asta, dar intr-adevar calmeaza pielea, eu avand probleme cu un ten sensibil care se inroseste usor.
After - excuse my pimple-invaded face
Un alt plus al acestui BB Cream este faptul ca are pompita, lucru ce mi se pare foarte util pentru folosirea zilnica. Eu de obicei folosesc o pompita cand il aplic cu degetele si un pic mai mult cand il aplic cu pensula, deoarece se absoarbe in fibre. La inceput, trebuie sa recunosc, mi s-a parut prea "lucios" pentru mine, eu fiind obisnuita cu fonduri de ten cat mai mate, dar capata un aspect foarte natural.
Eu am tenul deschis spre mediu, iar acest BB Cream mi se potriveste perfect, insa pentru o persoana cu tenul mai masliniu sau bronzat nu s-ar potrivi si, din cate stiu, alte nuante nu exista.
Pe langa avantajele cunoscute ale unui BB Cream, are si 30 SPF numai bun pentru zilele de primavara. Ambalajul este unul ideal pentru cele care calatoresc mult deoarece este un tub din plastic, iar pompita are si capac, asa ca sansele de a se imprastia in bagaj sunt minime.
Pretul de pe site-ul makeup-shop.ro este de 79 lei pentru 50 ml (as spune ca este cam mult, dar merita, avand in vedere ca nu se termina deloc repede). Eu cu siguranta il voi recumpara pentru ca mi se pare perfect pentru uzul zilnic.

Ingrediente: Apa, Titanium Dioxide, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Cyclopentasiloxane, Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Dimethicone, Glycering, Arbutin, Sodium Hyaluronate, Cyclohexasiloxane, Zinc Oxide, Sorbitan Sesquioleate, Magnesium Sulfate, Talc, Yogurt Powder, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract, Canaga Odorata Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Adenosin, Disteardimonium Hectorite, Polyglyceryl-4 Isostearate, Ozokerite, Beeswax, Propylene Carbonate, Zinc Stearate, Methylparaben, Phenoxyethanol, Butylapraben, Propylparaben, Diisostearyl Malate, Hexyl Laurate, Triethoxycaprylylsilane, Dimethicone/Methicone Copolymer, Parfum, CI 77491, CI 77499

In concluzie, pentru cele mai lenese, voi rezuma punctele slabe si cele forte:
+ SPF 30
+ acoperire mare
+ luciu natural
+ ambalaj util cu pompita
+ rezistent
+ hidrateaza tenul
- pretul
- nu se potriveste oricarei nuante de ten

 Sper sa vi se para util si, ca de obicei, astept parerea voastra in comentarii.
Voi ati incercat vreun produs de la Lioele pana acum? Care este BB Cream-ul vostru preferat?
Va pup si ne auzim/citim data viitoare :)

11 pretty comments

  1. Super !! Mersi de tip ! Chiar folosesc numai BB cream si intotdeauna caut branduri noi pt a experimenta !

    www.saraconstance.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca te ajuta :D Eu altele nu am incercat, poate pe viitor. Tu ce brand recomanzi?

      Ștergere
  2. L-a luat o prietena acum cateva saptamani si planuiesc sa i-l testez! :)
    Pare sa acopere bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place acoperirea. Chiar se vede ca face treaba buna. Insa 80 de lei pt un bb cream...hm... :-??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am dat si 200 de lei pe un fdt :)) nu stiu, mai degraba cumpar haine mai ieftine ca sa strang bani pt un fdt sau bb cream cu adevarat bun, avand in vedere ca am probleme cu tenul.

      Ștergere
    2. Si eu dat 200 pe fdt :))) Insa la BB cream mi se rupe sufletul :)))
      Eu n-am probleme cu tenul, insa pt fdt mai bine imi iau de la gura :))))))))

      Ștergere
  4. Mie nu mi se pare scump, are 50 ml aproape dublu fata de un FDT obisnuit. Eu zic ca se merita, eu il folosesc zilnic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord cu tine, dar pentru cineva care nu isi permite tot poate parea scump fiind mai multi bani deodata decat un fdt de 30 de lei la cateva luni, Oricum am zis ca merita, ma bucur ca sunt si alte fete care il apreciaza :)

      Ștergere
  5. Ce bine arata pe ten!!! Si pe mine ma incanta, de multa vreme mi-am propus sa il cumpar.

    RăspundețiȘtergere