Favoritele lunii: IUNIE

Hello, pretty blossoms!
Nici nu mi-am dat seama cand a trecut luna iunie, sa nu mai zic si de faptul ca cica ar fi fost vara. Mie imi place mult ploaia, dar parca ar fi mers si niste caldura. Pentru astazi am ales cateva favorite ale lunii in materie de creme si cosmetice + doua favorite random. Veti vedea mai jos despre ce e vorba ;)

Unele produse, desi au intrat in posesia mea abia la jumatatea lunii, au ajuns rapid favorite deoarece le-am folosit aproape zilnic si m-am convins de calitatea lor. Sunt curioasa care au fost si favoritele voastre asa ca astept sa imi spuneti in comentarii.
Pensulele Real Techniques
De cand am primit setul, am tot incercat pensulele si pot sa spun ca mi se par cele mai bune folosite de mine pana acum. Sunt fine, nu lasa fire, sunt si dragute :) Preferatele mele din set sunt Buffing Brush, Setting Brush, Essential Crease Brush si Multi Task Brush.

Kindle - A Song of Ice and Fire
Kindle-ul si seria de carti A Song of Ice and Fire fac parte din favoritele random ale lunii. Dupa ce am terminat cu licenta, m-am relaxat citind cartea a patra din serie: A Feast for Crows. Se mai uita cineva la serial (Game of Thrones) sau mai citeste cineva cartile?
Sampon Dove
L-am primit printr-un concurs pe blogul Adinei si de atunci l-am folosit foarte des. Imi place ca este extrem de hidratant, se simte mai mult ca un balsam decat ca un sampon, dar nu ingrasa parul. Fix de ce aveam nevoie in perioada asta :)

Deodorant Yves Rocher
Miroase foarte frumos si rezista foarte bine chiar si in zilele calduroase. L-a luat mami de aici.

Ivatherm Crema de Ochi Antirid
Primita la intalnirea bloggeritelor din Pitesti, am folosit-o intens si o ador. Este perfecta pentru zona ochilor, foarte hidratanta si racoritoare. O folosesc si inainte de a ma machia deoarece este o baza buna pentru concealer.

Orly Bonder
Baza de unghii care promite sa prelungeasca rezistenta ojelor. Inca nu rezista cat mi-as dori eu oja, dar este o imbunatatire si imi place ca se aplica usor.

Am folosit-o toata luna, atat la manichiura, cat si la pedichiura. Mi se pare o culoare foarte vesela si se vede tare frumos in sandale. Review aici.
Viktor & Rolf Flowerbomb
Nu ma pricep la descris parfumuri, puteti citi pe net despre notele lui, va zic doar ca este floral (evident!) si ca ador sa il folosesc in perioada asta.

Avon Ruj Luxe in nuanta Designer Red
Primit la Digital Divas, am crezut initial ca este un ruj rosu tipic: mat si care usuca buzele. Insa m-am inselat, este foarte hidratant si se aplica foooarte usor. In ciuda acestui lucru, are si o rezistenta decenta pe buze, mai ales daca este aplicat peste creion, iar culoarea este senzationala.

MAC Paint Pot Rubenesque
Baza de machiaj Rubenesque are o nuanta faina piersicie cu irizatii aurii si se vede frumos cu un fard similar deasupra deoarece face culorile sa se vada mai intens.

Catrice Prime and Fine Mattifying Powder Waterproof
Cred ca am descoperit cea mai buna pudra pentru tenul meu. Am luat-o de aici si matifiaza incredibil tenul. Nu zic mai multe, poate fac un review curand :)

Sleek Blush in nuanta Suede
Mi se pare blushul perfect pentru momentele cand am chef de un machiaj in nuante calde. Se potriveste foarte bine cu un ruj rosu si nu da efectul acela nedorit de "obraji caramizii".
 Motanul Skye
Cel mai important luna aceasta a fost el :) daca ma urmariti pe Facebook posibil sa stiti despre ce e vorba. Acum o luna, pe 1 iunie, am gasit pisicul asta slabanog, murdar si speriat. Initial am incercat sa ii caut o casuta, dar m-am "pricopsit" cu el si mi-a facut viata mai frumoasa. Ii place sa intre in toate pozele mele si sa se catare pe mobila :))

Cam atat pentru astazi. Va astept sa imi ziceti in comentarii care au fost si favoritele voastre :)
Pupici si o zi frumoasa!


7 pretty comments

  1. Super frumos rujul. Am și eu câteva de la Avon și sunt mulțumită de ele. Îmi plac mult culorile și sunt ok și ca textură (cel puțin pentru mine...) :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mai am unul singur, nude, si imi place :D poate ar trebui sa imi mai iau :))

      Ștergere
  2. Favoritele mele sunt: CC Creamul de la Farmec, mascara Essence multi action waterproof, glossul Essence Nude Kisses, parfumul B.U. Candy Love, uleiul pentru corp si par Manoi de Tahiti.

    RăspundețiȘtergere