Favoritele lunii: IULIE

Hello, lovelies!
Nu știu ce s-a întâmplat cu mine zilele astea, dar îmi vine să postez în fiecare zi! S-a dus și luna iulie, s-au dus și grijile mele legate de licență și master, sunt oficial în vacanță. Să vedem ce am folosit cel mai mult luna aceasta.

 
1. Catrice Prime and Fine Mattifying  Powder Waterproof
Pentru zilele fierbinți, e pudra perfectă. Chiar este waterproof (poate voi face un review să vă arăt despre ce vorbesc) și matifiază cel mai bine dintr-o toate pudrele încercate de mine all-time.
2. Catrice All Matt Plus Shine Control
Nu este un fond de ten excelent, dar a fost preferatul meu luna asta din câteva motive: uniformizează frumos tenul, este lightweight (în sensul că abia se simte pe ten) și merge mână în mână cu pudra.
3. Pensula Kabuki de la Too Faced
Pensula este o veche iubire de a mea, am primit-o prin liceu și este pensula care niciodată nu-mi lipsește din portfard când plec undeva.
4. Top Coat CND Vinylux
Deși am fost dezamăgită la capitolul rezistență (nu extinde cu mai mult de o zi oja de pe unghii), l-am trecut la favorite pentru luciul pe care îl oferă ojei.
5. Pensula Multi Task de la Real Techniques 
Nu cred ca mai este un secret faptul că ador pensulele Real Techniques. Luna aceasta, cea mai folosită pensulă a fost cea Multi Task cu care am aplicat atât blush, cât și bronzer.


6. NutriBiotic Skin Cleanser
Eu evit pe cât pot iHerb-ul din cauză că mi s-au pierdut două colete și nu am văzut banii înapoi. Însă aveam mare nevoie de niște produse de skincare pe care numai la ei le găseam așa că am dat o comandă rapidă prin curier. Cleanser-ul îmi place că este blând cu tenul și că are o cantitate îndeajuns de mare încât să stau fără griji o vreme.
7. Derma E Soothing Toner
Loțiunea tonică o folosesc imediat după curățare, aplicând-o cu mâinile curate direct pe ten. Este calmantă și ajută crema hidratantă să își facă efectul mai bine.
8. Ivatherm Cremă de Ochi
Aceasta a fost preferata mea și în luna iunie și rămâne valabil ce am spus atunci despre ea.
9. Bioderma ABCDerm Solaire SPF 50+
Odată cu soarele mai intens, am trecut la SPF mai mare pentru a-mi proteja tenul. Nu-mi place la ea că lasă o peliculă foarte albă, dar acest lucru e normal la orice cremă cu protecție așa de mare.
10. Antiperspirant Dove Original
De obicei evit spray-urile pentru că nu-mi place norul care rămâne în urma lor, dar cel Dove este foarte delicat și, în plus, are un miros frumos. 

 Vouă ce v-a plăcut cel mai mult în luna iulie?
Ați încercat vreun produs din cele menționate de mine?

5 pretty comments

  1. Pe mine NutriBiotic Skin Cleanser m-a umplut de acnee. Greu mi-a trecut prin cap ca el era de vina, iar imediat cum am renuntat la el tenul meu a revenit la normal.
    In schimb sunt dependenta de Iherb pentru sunscreenu-ul Kiss My Face cu SPF 30 care e MINUNAT! Iar de la Derma E imi place tare mult Overnight Peelul cu AHA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau sa aud asta :( eu am ten acneic, dar nu am avut probleme cu el pana acum.
      Am si eu spf-ul Kiss My Face pe wishlist, dar nu stiu cat de curand voi mai da o comanda. Overnight Peel mi-am comandat si eu, cred ca il incep la toamna cand mi se termina cel pe care il am acum. Multumesc de vizita!

      Ștergere
  2. Sa incerci si Dove cu rodie. Mie imi place mult cum miroase. Mie luna asta mi-a placut un ruj Rimmel London din gama Kate Moss (01) si o borseta pentru cosmetice tare cute, cu bufnite, din luata din Primark. And a pleated skirt :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Spre rusinea mea, nu am incercat niciunul din produsele mentionate de tine. Sunt tare curioasa de pudra de la Catrice, momentan am o singura favorita si anume Stay Matte de la Rimmel London. Cat despre mine, luna aceasta nu am avut multe favorite. Un gel de curatare si o crema hidratanta de la Bioderma, o lotiune de corp de la Garnier, CC Cream-ul de la Elmiplant si un mascara de la Max Factor. Ma bucur ca te-am descoperit!

    http://corinabadescublog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stay Matte am folosit si eu mult timp, dar nu prea face fata la fel de bine pe tenul meu. Multumesc mult de vizita, te mai astept pe la mine! :D

      Ștergere