Hai să încercăm împreună Pick N Dazzle!

 
V-am spus zilele trecute pe pagina de Facebook că tocmai mi-am comandat abonamentul de 6 luni la propria mea cutie Pick N Dazzle. M-am bucurat să văd și alte fete încântate de acest concept și abia aștept să ajungă la mine să fac un unboxing video.

Întâmplarea face ca, la evenimentul de aseară despre care vă voi vorbi curând, să am ocazia să stau de vorba cu CEO-ul acestei companii, minunata doamnă Pavlina Marinova. Am aflat o mulțime de informații interesante despre Pick N Dazzle pe care, evident, le voi împărtăși cu voi. De asemenea, vă asigur că au planuri de viitor mari și eu sunt mai mult decât încâtantă să pot fi martoră dezvoltării acestei afaceri.

Ce este Pick N Dazzle?

Dacă nu știați deja, cutia Pick N Dazzle este un concept unic prin faptul că, la crearea contului, completezi ”un profil de frumusețe” menit să faciliteze alegerea produselor surpriză. Nu durează mult, dar credeți-mă, este foarte util. Te întreabă atât despre culorile favorite când vine vorba de machiaj, cât și tipul tenului, al părului și stilul tău personal. Așa că, dacă ție nu îți place să porți roz pe buze sau ai un ten gras, nu vei primi ceva să nu ți se potrivească. Eu abia aștept să văd ce produse mi-au fost alese.

După ce terminați cu acest pas, puteți alege dintre 3 variante de cutiuțe fermecate: Sleek Picks, Dazzling Picks și Premium Picks. Prețurile variază puțin în funcție de abonamentul selectat, primești reduceri pentru cel de 3 și respectiv 6 luni. Dacă optezi pentru un abonament de 6 luni (ceea ce am ales și eu), prețurile sunt de 79 lei (Sleek Picks), 159 lei (Dazzling Picks) și 239 lei (Premium Picks).

Pachetul vine acasă destul de repede din câte am înțeles. Ce-mi place cel mai mult este faptul că nu îți ia toți banii deodată pe acest abonament, plătești lunar, în momentul în care cutia pleacă spre tine.

Noutăți și promoții în această lună

Brandurile alese pentru a face parte din această cutie sunt branduri europene, cu tradiție, de o calitate garantată și cu ingrediente naturale. Ca să descoperiți portofoliul actual, vă invit să vizitați site-ul oficial Pick N Dazzle.

Luna aceasta, în colaborare cu marea companie Coty, au fost adăugate câteva branduri noi:
- în cutia Sleek Picks, vor fi prezente Miss Sporty și Rimmel
- în cutia Dazzling Picks: Astor și Sally Hansen
- în cutiile Dazzling și Premium Picks: 3 parfumuri (Beyonce, Guess și David Beckham)

Pe lângă aceste vești minunate, dacă vă faceți abonamentul de 6 luni, vă puteți bucura de promoția Treat Yourself. Ce înseamnă asta? Că veți primi câteva cadouri faine de-a lungul acestor luni. În prima lună veți primi ojă Chain of Stones (pe care abia o aștept!), în luna a treia veți primi un mascara Desert Metals și în luna a șasea un ruj și o pensulă. Toate aceste produse costă mai mult de 250 de lei împreună, iar noi le vom primi gratis. Tare, nu? :)

Concurs

Sunt sigură că după ce ați citit, ați și fugit pe site să vedeți mai multe detalii. Pentru că nu vreau să mă bucur singură de acest concept minunat, vă invit să vă înscrieți pentru șansa de a câștiga propria voastră cutie Dazzling Picks. Aceasta va fi aleasă special pentru voi așa că urmăriți cu grijă regulile.

1. Trebuie să vă faceți sau să aveți un profilul pe site-ul Pick N Dazzle. E foarte important să completați cu atenție secțiunea de ”beauty profile” ca să primiți produse pe gustul vostru. Lăsați-mi vă rog adresa de e-mail folosită la înregistrare în formularul Rafflecopter de mai jos.
2. Comentați vă rog la această postare răspunzându-mi la două întrebări:
       - Ce branduri prezente momentan în portofoliul Pick N Dazzle vă plac?
       - Ce branduri românești ați vrea să vedeți pe viitor în beauty box și de ce?
3. Pentru o șansă în plus, dar complet opțional, dați share pe FB.

Atât! Aștept cu drag înscrierile voastre.
a Rafflecopter giveaway

27 pretty comments

  1. Ghizdavu iuliana simona ; branduri prezente momentan portofoliul Pick N Dazzle care imi plac sunt Mac si Dior ,iar brandurile romanesti care as vrea sa le vad in beauty box sunt Farmec ,Gerovital ,deoarece le folosesc de multi ani si sunt foarte multumita de ele ,share;https://www.facebook.com/iulianasimona.ghizdavu/posts/1526032497674347?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  2. Branduri prezente: Naobay, Nars, Rimmel london,Herbal care
    Banduri romanesti: Gerovital, Farmec, Ivatherm

    RăspundețiȘtergere
  3. 1. Miss Sporty, Astor, Rimmel London
    2. Mario Badescu, Farmec cu Gerovital si Aslavital, Ivatherm

    RăspundețiȘtergere
  4. Branduri prezente: Astor, Miss Sporty, Coty
    Branduri pe care as vrea sa le vad: Farmec, PellAmar si Ivatherm

    RăspundețiȘtergere
  5. - Am vazut ca de cand mi-am creat profilul au mai adaugat branduri, imi place mult Guess Seductive, Beyoncé Heat, Astor.
    - Dintre brandurile romanesti cu siguranta Farmec - Gerovital, Aslavital Mineralactiv ar fi primele pentru ca sunt in topul celor mai bune produse romanesti, atent create si testate de foarte multe persoane. ( Crema regeneranta pentru maini Gerovital H3 Classic, Crema intens hidratanta SPF 15 Aslavital Mineralactiv, Crema pentru curatarea fetei fara sapun Aslavital Mineralactiv )

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi plac brandurile straine: Astor,Rimmel London, Dior, Guess Seductive.
    Dintre brandurile romanesti: Aslavital Mineralactiv, Ivatherm, Farmec. Pentru ca si brandurile romanesti au produse de calitate care imi plac.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce branduri prezente momentan în portofoliul Pick N Dazzle vă plac?
    - as fi curioasa sa incerc brandul Teeez :)
    Ce branduri românești ați vrea să vedeți pe viitor în beauty box și de ce?
    - probabil Ivatherm, Pellamar, Jovis.

    RăspundețiȘtergere
  8. Astor, Dior si Mac iar brandurile Romanesti care merita sa fie in cutie sunt:Pellamar, Phenalex si Cosmetic Plant.

    RăspundețiȘtergere
  9. Din brandurile prezente in PND imi Naobay si Bottega Vita Age. Dintre brandurile romanesti, as recomanda din toata inima Pell amar , deoarece au niste produse demne de aceast beauty box, incepand cu gama AcneS pentru ten , gelul anticelulitic si crema de corp Organic Spa sunt super pentru ingrijirea pielii. Apoi, as vedea VivaNatura, au o masca de fata pe baza de trandafir si argila, sampoanele dedicate tipului de par, crema de corp, toate obtinute bio, prin presare la rece.

    RăspundețiȘtergere
  10. 1) Naobay si Bottega Vita Age.
    2)Farmec si Ivatherm deoarece su produse bune si pe buzunarul (cred)tuturor si pentru ca sunt produse testate de mine si care imi plac mult si pe care le utilizez cu regularitate..

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac produsele de la Mac, dior, mi-as dori sa fie produsele Pell Amar si farmec, pentru ca sunt produse bune, si eficiente.

    RăspundețiȘtergere
  12. Un concurs minunat !! Multumim !
    Din portofoliul actual Pick N Dazzle,inclusiv cele mai recente branduri introduse , imi plac David Beckam ,Beyonce si Miss Sporty ,pentru ca sunt produse de calitate,care isi merita locul pe care si l-au castigat pe piata.
    Dintre brandurile romanesti mi-ar placea sa gasesc in cutiutele Pick N Dazzle gelul exfoliant zilnic de la Elmiplant; eu il folosesc pentru exfoliere si sunt foarte multumita de efectele lui.De asemenea am mai folosit la recomandarea unei vanzatoare gelul de dus crema Catifelat,si am fost placut impresionata si de acesta.
    Un alt brand romanesc care cred ca ar trebui sa fie prezent in cutiile Pick N Dazzle este Farmec,au o gama diversificata de produse,la preturi avantajoase si sunt produse de calitate. De la Farmec am folosit demachiantul 2 in 1 cu Argan si mi-a lasat o impresie foarte buna.
    Am folosit si produse de la Gerocossen,si anume Lapte protectie solara FPS25 si Lapte hidratant dupa plata- After sun ;acesta din urma contine ulei de argan si aloe vera,face minuni pe pielea infierbantata dupa expunerea la soare,plus ca miroase minunat.
    Link-ul de share este : https://www.facebook.com/burcescu.mirelaliliana/posts/921643921201312?pnref=story
    O zi superba iti doresc !

    RăspundețiȘtergere
  13. GFC, FB: Fonodi Erika
    Share: https://www.facebook.com/fonodie/posts/862375753825446?pnref=story
    imi plac produsele: Astor, Barielle, Bottega Vita Age
    produsele romanesti ar fi: Pell Amar (crema antirid, lapte demachianta, gel pt. ochi), Farmec (lotiune tonica cu argila), Cosmetic Plant (crema cu Q10+ceai verde) pentru ca sunt f. multumita de calitatea lor.
    Multumim! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.facebook.com/danielavioleta.rafay/posts/638511452941204?pnref=story Gerovital, Aslavital Mineralactiv cele care vreau sa le vad PellAmar si Ivatherm brandurile straine: Astor,Rimmel London

    RăspundețiȘtergere
  15. 1. Ce branduri din portofoliul actual Pick N Dazzle va plac?
    Imi plac brandurile care Le cunosc deja: Bulgarian Rose, Rimmel London, Beyonce Heat. Pe celelalte mi-as dori sa le descopar. (Nu Le cunosc)
    2.Ce branduri romanesti v-ar placea sa gasiti in beauty box-urile Pick N Dazzle si de ce?
    Sunt multe produse romanesti foarte bune ca si calitate/pret. Mi-ar place sa gasesc produse precum: Farmec, Elmiplant si Pellamar. Intotdeauna am cate ceva romanesc printre cosmeticele mele, sunt foarte calitative si costa foarte putin.

    RăspundețiȘtergere
  16. FB Roxana Dumitrascuta, adresa de mail roxanamirela77@gmail.com
    Dintre brandurile prezente in PND imi plac toate:)) dar hai sa zic si un brand pe care il ador – Dior!
    Dintre brandurile romanesti, mi-ar placea sa regasesc in PND Gerovital, Elmiplant si Ivatherm, pentru ca sunt marci de renume si de incredere autohtone, cu produse de calitate!

    RăspundețiȘtergere
  17. din portofoliul lor imi plac : Naobay, Bottega Vita Age in si Teez Deser Glow. Din brandurile romanesti as vrea Ivatherm ( serurile Sinergy si glykolift) si Elmiplant-toata gama de creme de maini si lotiuni...sunt foarte eficiente, mi se potrivesc, au textura si mirosul pe placul meu , pretul foarte bun.
    GFC; Corina Corina
    FB; Corina Cosa
    share;https://www.facebook.com/corina.cosa/posts/787315544682770?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  18. Din brandurile existente cel mai mult imi place Dior. Mi-ar placea sa vad branduri romanesti precum Pell Amar si VivaNatura pentru ca am folosit cateva produse de la ei si sunt foarte multumita si consider ca ar trebui sa se regaseasca si ele in beauty box-urile Pick N Dazzle.

    RăspundețiȘtergere
  19. Imi plac Teez si Rimmel. Mi-ar placea sa vad produse Ivatherm si Elmiplant :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna!

    Mie mi-au atras atentia urmatoarele brand-uri: Bottega Vita Age,Sally Hansen si Revlon!

    Ca si recomandari as avea:Ivatherm si Pellamar deoarece sunt produse cu ingrendiente din extracte naturale, cu beneficii clare asupra tenului meu!
    Multumim pentru concursul minunat!

    RăspundețiȘtergere
  21. Imi plac brandurile Barielle si Bottega Vita Age. Mi-ar placea sa gasesc branduri romanesti deoarece cred in ele: Farmec, Ivatherm sau Elmiplant.

    RăspundețiȘtergere
  22. Salut! Imi plac brandurile Guess,Bottega si Dior..iar dintre brandurile romanesti mi-ar placea sa vad Apiderm deoarece au produse de calitate

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna!
    Imi plac Dior si Bottega si mi-ar placea sa vad pe lista Ivatherm si Dove, deoarece folosesc produsele lor :)

    RăspundețiȘtergere
  24. 1. Ce branduri din portofoliul actual Pick N Dazzle va plac?
    Astor, Rimmel, Sally Hansen
    2.Ce branduri romanesti v-ar placea sa gasiti in beauty box-urile Pick N Dazzle si de ce?
    Ivatherm si Elmiplant, au produse faine. Si cred ca ar fi misto si uleiul de argan Longevita - mai ales ca exista si variantele mici, de 10 ml.

    RăspundețiȘtergere
  25. Dintre cele de pe site imi plac cel mai mult Astor si Rimmel, iar dintre cele romanesti Gerovital, Flormar si Elmiplant, sunt de calitate si au preturi accesibile.

    RăspundețiȘtergere
  26. Share: https://www.facebook.com/raluriver/posts/1032638116761959?pnref=story

    1. Imi plac urmatoarele branduri: Bottega, Spa energy, Herbal Care.

    2. As vrea sa gasesc in beauty-box brandurile Elmiplant si Farmec. Le folosesc de mult timp si au produse foarte ok.

    RăspundețiȘtergere