Catrice Prime and Fine Mattifying Powder Review


Bună, dragilor!

Abia așteptam să scriu iar pe blog după mica mea pauză. Am pregătit o serie de review-uri pentru voi și, în curând, sper să îmi cumpăr o cameră foto nouă ca să mă pot apuca de tutoriale de machiaj (momentan îmi e cam greu să ridic ditai dslr-ul într-o mână ca să fac poze la machiaje).

Pudra despre care vă vorbesc astăzi a fost cumpărată acum ceva timp din pură curiozitate. Nu aveam neapărat nevoie de o pudră nouă (dacă sunteți cititoare mai vechi știți că MAC Mineralize Skinfinish Natural este my holy grail când vine vorba de așa ceva), dar, cum produsele Catrice abia ajunseseră disponibile și la noi, m-am gândit să îi dau o șansă alături de fondul de ten despre care voi vorbi cu altă ocazie.

Prima impresie a fost că este cam deschisă, dar pe site scrie că această nuanță este universală și se potrivește aproape tuturor. Eu o aplic cu buffing brush de la Real Techniques și sunt foarte mulțumită de rezultat. Pudra am achiziționat-o de pe 1001cosmetice.ro la prețul de 24 de lei și cred că merită fiecare leu.


Dați click pentru a mări poza și a vedea lista de ingrediente


Ambalajul mi se pare unul foarte practic, compact și rezistent - este numai bună de ținut în geantă. Singurul minus pe care i-l găsesc acestei pudre este faptul că, după câteva folosiri, a căpătat o textura ușor aspră, nu știu exact de ce. Aplicarea este încă foarte ușoară, iar efectele sunt aceleași ca la început, dar în cutie pudra are acum un aspect grunjos-compact.

Mai jos puteți vedea efectele ei de matifiere. Nu sunt cele mai bune poze (după cum ziceam mai sus, nu pot ține un dslr de 2kg într-o mână așa că, pentru moment, trebuie să mă mulțumesc cu telefonul), dar sunt îndeajuns să vă faceți o părere referitoare la calitatea acesteia. Efectul de matifiere este destul de clar, zic eu și durează, chiar și pe tenul meu încăpățânat. De asemenea, spre deosebire de alte pudre, poate fi reaplicată de mai multe ori fără a căpăta un aspect încărcat.



Ce m-a impresionat pe mine cel mai mult a fost faptul că pudra este waterproof. Și când zic waterproof, I mean it! Priviți mai jos cum rămân picăturile de apă pe suprafața pudrei fără a fi absorbite, mi se pare WOW.

Pentru cele mai leneșe (știu că și eu intru câteodată în categoria asta), voi rezuma pe scurt părerea mea despre pudră.
+ ambalaj rezistent și compact cu oglindă
+ matifiază și rezistă foarte bine
+ waterproof 100%
+ prețul: 24 lei
+ aplicare ușoară 
+ nu încarcă deloc tenul
- nuanța încă mi se pare ușor restrictivă
- faptul că și-a schimbat textura după câteva folosiri și a devenit mai aspră 

Voi ce credeți? V-am convins să o încercați?
Care e pudra voastră preferată?

8 pretty comments

  1. O sa o cumpar cu siguranta. Am mai vazut niste review-uri cu ea si chiar sunt curioasa sa vad cum se comporta pe tenul meu :D
    Kisses :*

    RăspundețiȘtergere
  2. De la Catrice am doar un ruj luat din Olanda cand inca nu se gaseau la noi, dar ma bucur ca le-au adus, stiu ca au produse faine.
    Pudra mea preferata e Physician's Formula Mineral Wear SPF 16, am inceput sa o folosesc acum mai bine de doi ani, am achizitionat-o deja si pe a treia. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit si eu de pudra de la PF, dar cum eu evit sa mai comand de pe iHerb, nu am avut ocazia sa o testez. Poate daca o gasesc pe alt site si dupa ce le termin pe astea pe care le am deja :D

      Ștergere
  3. Suna tare bine si am vrut sa o cumpar, dar cand am pus eu comanda nu mai era pe stoc.
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu cred ca am sa o incerc!
    xoxo

    www.sorananistor.com

    RăspundețiȘtergere