Cinci dezamăgiri cosmetice

Acum câteva zile am postat pe YouTube un nou video despre produse pe care regret că le-am cumpărat. Pe lângă cele 5 produse cosmetice pe care le menționez, am adăugat și unul miscellaneous. Țineți aminte că cele amintite de mine sunt doar produse care nu mi s-au potrivit mie, asta nu înseamnă că sunt neapărat produse proaste (bine, poate blushurile), ci doar că mie nu mi-au plăcut.

Mai jos găsiți produsele despre care e vorba. Dacă vreți să aflați de ce nu îmi plac, dați click pe video. Sunt foarte încântată de calitatea lui așa că selectați HD pentru a-l vedea la capacitate maximă.

12 pretty comments

  1. Subscriu la problema cu ojele OPI, se ingroasa cam repede si, daca la oje nu m-a deranjat foarte tare, m-am suparat tare pe Un RapiDry pe care nu l-am mai putut folosi din cauza asta. Sec'n Dry de la Orly e mult mai bun.
    De la MUA am doar doua palete si doua mono si sunt ok fardurile, desi recunosc ca paletele le folosesc extrem de rar, m-am cam lipit de mono-urile din colectia mea si unul din cele de la MUA e perfect pentru everyday use.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaa, nu ma speria. Am si eu un RapiDry care imi place super mult, sper sa nu patesc la fel cu el. Fardurile si mie imi plac foarte mult :D am un mono si o paleta.

      Ștergere
  2. ce sa zic? nu am folosit niciunul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Good to know! Stiu tartele Yankee Candle (nu si pe aceasta prezentata de tine) si imi plac mult.
    Te vad pentru prima data intr-un video, Stefana! Te descurci excelent, te felicit! :)

    Te pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie-mi plac mult tartele, dupa cum ziceam, de aia a fost dezamagirea mai mare. Multumesc, inca ma simt emotionata in fata camerei, dar ma obisnuiesc pe zi ce trece :D

      Te pup, Ilda!

      Ștergere
  4. Nu stiam ca faci si youtube !! Vaiii ce ma bucur

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu am folosit oja de la opi si nu am avut probleme cu ea si chiar sunt incantata si o am de minim1 an jum si inca merge perfect!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca ai fost mai norocoasa tu :D la mine si la multe alte fete s-a intarit foarte repede :(

      Ștergere
  6. Eu nu mai dau bani pe Opi in viata mea , pe langa ca se usca foarte repede, indiferent de ce baza folosesc la sfarsitul zilei sigur imi sare varful de la cateva unghii !
    xoxo

    www.sorananistor.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu patesc numai cu anumite oje asa, dar ce-i drept este enervant sa dai atatia bani si sa te trezesti ca iti sare in cateva ore :(

      Ștergere