Polish Me Pretty: Elegant Red

Hey darlings!

Am impresia că am cam neglijat Polish Me Pretty, am ratat vreo două săptămâni, acum i-am schimbat și ziua, dar la el nu renunț. Mereu ajungeam duminica prea târziu să postez pentru că făceam alte treburi așa că am renunțat la a mai posta într-o zi anume. Când am chef de-un NOTD, hop pe blog, fără alte obligații. Azi vreau să vă arăt cel mai frumos roșu încercat de mine vreodată.

Oja nu este a mea, e a Fulviei, dar cum locuim în același apartament, împărțim cam totul. Este din colecția OPI Gwen Stefani și se numește Over & Over A-Gwen. Vine la pachet cu niște aplicații metalice foarte drăguțe pe care le-am folosit în manichiura de azi. Mi se pare că îi dau un aer mai elegant și sofisticat.

Roșul este unul pur, aprins și se aplică foarte ușor (ca mai toate ojele OPI). Pe mine m-a ținut destul de mult și sunt chiar încântată de faptul că nu și-a pierdut strălucirea, iar aplicațiile au rămas lipite. Am folosit lipiciul inclus în cutie și mi-a fost fooooarte greu când mi-am șters unghiile să le îndepărtez, parcă era superglue.

Vouă cum vi se pare?

OPI Over & Over A-Gwen

8 pretty comments

  1. Iii, imi plac rau de tot! Iar bulinutele aurii dau un super efect si cred ca pot fi purtate oricum, oriunde. Pupici! :*
    http://andreeamaria.com/15-halloween-treats/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, merg la multe chestii aplicatiile alea :D schimba cu totul manichiura!

      Ștergere
  2. I has it & I love it, deşi la mine nu rezistă nici 2 zile fără să sară (cu tot cu topcoat). Dar îmi place mult culoarea ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah :( imi pare rau sa aud asta. La mine si la Fulvia rezista super bine (avem si-un mic secret acum, buffer-ul) :D

      Ștergere
  3. Arata fain, but I'm biased, iubesc rosul pe unghii! Al tau (al Fulviei) nu face exceptie. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie-mi place, daca nu stiu cum sa le fac, revin mereu la rosu :D

      Ștergere