3 tipuri de pulovere pentru vreme rea

Am câteva postări care mă așteaptă de o săptămână să le termin, dar a tot intervenit altceva așa că am amânat tot ce aveam de făcut pentru săptămâna asta. Acum că a vent frigul, m-am gândit să fac un top  al puloverelor pentru vreme rea, cele pe care le port și le îndrăgesc eu cel mai mult alături de câteva sugestii de shopping. 


Cardigan

Cardiganele sunt fără doar și poate cele mai versatile. Ador că le pot purta cu maiou, tricou sau cămașă, în funcție de vreme. Un cardigan nu numai că ține de cald, dar mi se pare că dă și o notă chic ținutei. Preferatele mele sunt cele două de mai jos: primul este din tricot gros și cu guleraș de blăniță (pe care inițial voiam să îl scot, dar a ajuns să îmi placă, mai ales că este foarte moale) și al doilea este din cașmir, materialul meu preferat (nu pot să vă descriu cât e de moale). Găsiți mai jos alte 4 sugestii de cardigane care mi se par drăguțe și bune de purtat pe vremea asta.

Oversized sweater sau puloverul supradimensionat

Deși teoretic cele menționate de mine aici fac parte tot din categoria cardiganelor, puloverele supradimensionate se disting prin faptul că sunt mai largi decât ce ai purta în mod normal și, cum e cazul celor de mai jos, nu se închid în față. Ador să le port cu rochițe, skinny jeans și chiar layering pe sub o geacă de piele (am postat în primăvară o poză cu această combinație). Preferatele mele sunt cel cu dungi, care face ținuta ceva mai jucăușă datorită modelului, și cel în două tonuri (l-am trecut și mai jos la sugestii deci, dacă vă place, îl puteți lua).

Puloverul simplu

Ultima categorie este cea de bază și anume puloverele simple, cele pe care le purtăm zi de zi în diverse combinații: fie fără nimic pe dedesubt, fie cu o cămășă cu gulerul și manșetele la vedere, fie accesorizate cu diverse insigne și orice alte idei mai aveți în minte. Aici am multe favorite și mi-ar fi luat ceva vreme să le pozez pe toate așa că m-am oprit numai la acestea două: cel gri cu ochiuri mari și cel negru până în talie, dar nici cele de mai jos nu îmi displac (trebuie totuși să mă abțin de la a mai face cumpărături!).


Cum vi s-a părut postarea mea? Sunt sigură că toate lumea știe de aceste tipuri de pulovere, dar m-am gândit să împărtășesc cu voi care sunt preferatele mele și de ce. Aștept comentariile voastre, vă pup!

13 pretty comments

  1. This sweather weather cere pulovere. Eu acum am si racit deci big, chunky, cosy here I come. Nice post!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte draguta postarea! Si eu ador puloverele, cel mai mult imi place sa le port cu camasa, mi se pare ca te fac sa pari foarte eleganta :)))
    Cardiganul la fel, il port oricand, dar imi place mult cu rochite :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, Cris :D si eu tot cu camasa le port cel mai des, ador combinatia asta preppy :D

      Ștergere
  3. In ultima vreme, tot vad articole care ar fi numai bune de tag-uri, cred ca asta e una dintre ele.
    Si eu port pulovere multe in ultima perioada, mi-e ciuda ca unele din cele mai faine au maneca 3/4 si mi-e cam frig, dar e drept ca mi-a convenit cand le-am luat, nu mi-am batut capul cu faptul ca mi-ar putea fi scurte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite ca nu m-am gandit ca ar fi bun de tag :D daca vrei, considera-te taguita, chiar vreau sa vad care sunt puloverele tale favorite. Mie-mi plac rau cele cu maneca 3 sferturi, de obicei le ridic eu sa fie asa orice as purta, mi se pare ca arata mai dragut :D mai ales cu o camasa pe dedesubt.

      Ștergere
  4. O postare foarte faina! :D
    Eu ador puloverele de orice fel, mai ales ca sunt friguroasa, dar favoritele mele sunt sigur cardiganele lungute.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place mult postarea! Ai gandit-o frumos si inspirat! :)
    Mi-au picat cu tronc modelul 4 (colaj nr 1), modelul 3 (colaj nr 2) si model 3 si 4 (colaj nr 3). Se pare ca acestea-s numerele laitmotiv pentru mine, azi! :D

    Kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma crezi, alea sunt si preferatele mele :D mai ales cel din primul colaj, mi se pare foarte finut :D

      Te pup!

      Ștergere
  6. Ce postare super! :) M-ai băgat în boală cu multe modele :)) Sunt tare faine toate și perfecte pentru vremea de afară.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere