O iarnă colorată

Sunt cam în urmă cu postările de ținute. Am ajuns să pun poze prin zăpadă acum că primăvara ne bate la geam, dar voiam neapărat să vă arăt ținuta asta. Mie mi-a plăcut foarte mult și am primit complimente pentru ea așa că iat-o pe blog.

Acum o săptămână, când încă mai era zăpadă prin curte, dar soarele strălucea, m-am gândit că ar fi momentul perfect să scot noii mei pantaloni scurți Pull & Bear la o scurtă plimbare. Nu am renunțat la dresul gros pentru că nu vreau să risc, dar mi se pare oricum că vin chic împreună. Să mai menționez că m-au costat mai puțin de 10 lei? Nu glumesc, i-am prins la reducere și ai mei au fost! Fularul este de la Zara și a fost primit cadou de ziua mea, îl ador pentru că este mare și pufos (ca o păturică), iar modelul plin de culori mă face să zâmbesc în zilele mohorâte. 

Culmea că a venit momentul să port și alte cizme decât cele negre pe care le-ați tot văzut pe-aici. Acestea sunt luate de mama mea și au o culoare superbă, le-aș purta mereu dacă nu ar aluneca atât de tare talpa. Eu având gamba și glezna subțire îmi găsesc greu o pereche care să nu îmi fie extrem de largi și să arate frumos pe picior (mai ales că port 39) așa că, dacă găsesc ceva să mi se potrivească, nu stau pe gânduri.

Sunt sigură că o să mă întrebați și de geantă. Din păcate este dintr-o colecție destul de veche Poema, însă este specială într-adevăr. Gata cu vorba, eu fug să mă spăl pe cap și vă las cu fotografiile. Sper să vă placă!
Pantaloni: Pull & Bear via Kurtmann.ro // Pulover: Zara // Fular: Zara // Geantă: Poema // Bijuterii: Pandora & Bershka

7 pretty comments

  1. <3 Geanta este absolut superba! Imi place mult si fularul, asa mare ^_^
    Esti o scumpa, dar deja stii asta. Tinuta iti vine tare bine!

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  2. M-as super infofoli cu fularul ala. Pare atat de confortabil <3 Si geanta imi place foarte mult. Superbe pozele! Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place foarte mult outfit-ul. Fularul e clar piesa de rezistenta !! :)

    http://anamariaben.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Marfa tinuta ta! Si eu purtam foarte des pantaloni scurti (piele, blug, sau alte materiale) cu stramp opac si abia astept sa pot purta din nou, dupa ce vine bb <3
    Acum ma limitez la cateva haine, ca sa fiu sincera:)))
    Mi-e dor sa mai postez si eu cate o tinuta...dar cel mai dor imi e sa ma imbrac cu hainele meleeeeeeeeee. Dar e bine sa iei o pauza asa de cateva luni, ca le "redescoperi" si nu mai esti "plictisita" de ele....si sper ca nu voi mai zice "aoleu NU AM CU CE SA MA IMBRAC!" :)))))))))
    pupiciiiiiii :*
    P.S....vreau sa vad mai bine camasuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Ah chiar, nici nu vreau sa ma gandesc ce dor mi-ar fi de anumite haine daca nu le-as putea purta. Hai ca nu mai e mult si revii la vechea garderoba :* o sa ai un bebe asa frumos!
      O sa fac si o tinuta mai clara cu camasa, e foarte draguta :D :*

      Ștergere