Glazel Visage: review & swatch


Încerc să mă țin departe de știri și FB, având în vedere că numărul tot crește și crește. Aș vrea să nu mai discut despre asta, dar nu pot. Încerc totuși să mă detașez puțin și să revin pe blog cu un articol ce trebuia postat de săptămâna trecută, dar situația m-a făcut să îl amân. Știu, avem contracte toți pe care trebuie să le respectăm și, din păcate, nu știu cât mai merg amânate. 

Am primit la începutul lunii octombrie un pachet de la Makeup-Shop cu câteva produse de la noul brand profesional Glazel Visage. Pentru mine sunt o noutate, nu am mai auzit până acum de ele, așa că m-am bucurat când am aflat că am ocazia să le testez. Mi-am ales singură culorile, nu foarte inspirat, după cum veți vedea.

FARDURI

Fardurile, ca la majoritatea brandurilor profesionale, se pot cumpăra sub formă de pastilă și introduse într-o paletă magnetică. Astfel tu alegi ce culori dorești și faci paleta după nevoile tale. După cum se vede, eu nu am fost foarte inspirată în alegerea lor și cele de pe rândul de jos sunt foarte asemănătoare.
Textură și pigmentație: M-au surprins că nu sunt aproape deloc prăfoase și se aplică ușor. Rândul de sus este pigmentat și culorile se văd foarte frumos: prima arată fain în colțul intern și sub arcadă, cea peachy o folosesc des în pliu, iar verdele pe pleoapa inferioară. Rândul de jos însă m-a cam dezamăgit deoarece, pe pielea mea, nu este foarte vizibil, greșeala mea fiind și că am ales culori foarte asemănătoare între ele. 
Rezistență: Cu o bază bună, fardurile rezistă toată ziua fără probleme. 
Preț:16 lei fardul / 49 lei paleta magnetică de 6

PIGMENȚI

Pigmentație și aplicare: Fardurile pulbere au o pigmentație foarte bună, nu trebuie insistat deloc, dar, fiind pulbere, e nevoie de ceva grijă la aplicare. Eu personal nu am avut probleme deloc, dacă folosiți o pensulă plată și aplicați prin tapotare, atunci șansele ca fardul să cadă și sub ochi sunt minime. 
Preț: 19 lei - fard pulbere/ 25 lei - cameleonic

LUCIU

Pentru că port rar luciu de buze, am ales o culoare deschisă, care să meargă ușor peste un ruj nude pentru a-i da o tentă rozalie. Se aplică ușor și arată bine pe buze, dar cred că îl voi oferi cadou deoarece sigur ar sta degeaba la mine în sertar, mereu voi prefera rujurile.
Preț: 27 lei

CORECTOR

Pe acesta l-am ales special verde deoarece momentan mă confrunt cu iritații din cauza acneei și vreau să ascund cât mai ușor asta. Este perfect pentru aplicat sub fondul de ten, neutralizează imediat roșeața și nu încarcă tenul. Mi se pare îndeajuns de cremos pentru o aplicare ușoară și rezistă.
Preț: 33 lei
Iată și un machiaj realizat cu câteva din fardurile Glazel Visage (X8 în colțul intern și sub sprânceană, 334 în pliu și pigmentul O8 în centru). Voi ați încercat până acum ceva de la ei? Cum vi se par?

4 pretty comments

  1. Spune-mi ce ai folosit pentru linia de tus :D
    Pare a fi un creion, insa este atat de intens :) I must know what it is! I must have it :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit de brandul asta...am tot citit despre produsele Glazel Visage insa nu am incercat pana acum. E nebunie cu paletele magnetice...tot mai multe branduri au scos pe piata aceasta treaba...care imi place! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere