Rant de sărbători

Bine, nu e chiar un rant, dar mă plâng de câteva chestii pe aici legate de luna decembrie. Deși e luna preferată din an (pentru că e ziua mea, pentru că vacanță, pentru că lenevesc în casă la căldură), sunt și câteva lucruri care mă supără. Știu că nu prea mă plâng pe blog, dar parcă aveam chef acum :3 mă iertați? Ca să nu fie complet inutilă postarea, vă las și un videoclip de anul trecut cu un machiaj de sărbători :)


  1. Nu ninge când vreau eu. Perioada perfectă ar fi puțin la începutul lunii, cât să intru în stare, în ajunul Crăciunului până după Revelion și cam atât. Cum ninge de fapt? În martie...
  2. Se întunecă muuult prea repede și nu mai pot filma nimic (drept dovadă și perioadă mea absentă de pe blog și youtube). Acum am luat lumini și ar trebui să revin în curând, dar e atât de frustrant să te chinui la 2 ziua și să nu se vadă nimic, aaargh!
  3. E perioada parțialelor și a proiectelor la facultate, parcă se adună TOATE fix acum. 
  4. Stresul legat de cumpărarea cadourilor, motiv pentru care am început să-mi fac și liste cu sugestii aici pe blog. 
  5. Ciorapii pe sub blugi - sunt genul de persoană friguroasă, nu pot ieși din casă iarna fără ciorapi pe sub pantaloni, altfel deger. Dar senzația aia enervantă de mâncărimi pe care o ai toată ziua e de nedescris!
  6. Habar nu am cum să mă îmbrac la evenimente. Eu merg cu RATB-ul de obicei, dacă e târziu iau Uber, dar outfit-ul este mereu un mister când temperatura scade sub 5 grade. Iau cizme? Sunt îndeajuns de elegante? Dar la gât ce fac? Au garderobă oare? Geaca asta mă face să semăn cu un panda. Aș vrea să fiu și eu la fel de stylish ca fata de mai jos și fără să tremur de frig, but no can do! Apropo, pardesiul minunat - recunosc, mai mult pentru el am pus poza asta - e de la Shopamor.
Dacă aș mai sta să mă gândesc, aș mai găsi multe alte motive, dar vreau să închei într-o notă optimistă. Așadar, iată și 5 lucruri pentru care îmi place luna decembrie.
  1. Cel mai bun motiv să descoperi cafenele și ceainării noi în orașul tău,
  2. Prima zi când ninge și ieși să te joci în zăpadă (și a doua, și a treia...).
  3. Scârțâitul de sub tălpi :)
  4. Să iei ultimul autobuz seara, la 11 în timpul săptămânii și să mergi pe Magheru cu 20 km/h în timp ce te uiți cum ninge viscolit și luminițele se văd ca niște ochi curioși.
  5. Să petreci Crăciunul cu familia, să îi revezi pe toți după mai mult sau mai puțin timp și să luați prânzul împreună!

0 pretty comments