Cum machiem ochii cu pleoapele căzute?

Când vine vorba de machiajul ochilor, problema mea principală este pleoapa căzută care de multe ori mi-a dat bătaie de cap, mai ales că nici spațiul nu este extrem de generos. Combină asta și cu ochii orientați ușor în jos și ai deja o rețetă pentru dezastru. Partea bună este că, experimentând, ajungi să descoperi cum te ”joci” cel mai ușor cu aceste defecte și cum le rezolvi din câteva umbre. 

Cu toate astea, nimic nu se compară cu mâna și ochiul format al unui make-up artist profesionist, așadar i-am făcut o vizită bunei mele prietene, Denisa Sima, și am filmat împreună un tutorial în care arată pas cu pas cum trebuie machiat un ochi cu pleoapa căzută. Ea a absolvit școala de machiaj Melkior și devine din ce în ce mai pricepută!
Evident că ne-am și prostit un pic după filmări, nicio ședință foto fără așa ceva!

Nu uitați să urmăriți în HD pentru cea mai bună calitate și vă rog să îmi scuzați tenul care s-a încăpățânat fix în ziua aceea să lucească la capacitate maximă (ce-i drept, era cam înnorat afară...*insert bad joke*).


Pe final, din plictiseală și puțină inspirație, mi-am și editat una din poze. Ce spuneți? :D
Iar pentru cine se întreabă, am purtat un maieu Pimkie și ceas Jord.

7 pretty comments

  1. Eu nu-mi pot lua ochii de la parul tau, e asa frumos asa lung si ondulat!

    RăspundețiȘtergere
  2. daaa..si mie imi place parul tau de mor :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ultima fotografie e geniala, ma tot uitam la ea pe facebook, e superba, tu esti draguta tare, iar parul tau arata genial.
    Love it!
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai un par frumos si bogat! :)
    E foarte dragut machiajul facut de Denisa! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am o problema cu ochii picati, mai bine spus doar unul, care sincer mi se pare si mai aiurea decat sa ii ai la fel :)) Multumim de tutorial <3 Ai un par superb!


    Fashionably,
    Patricia
    http://www.wingsforliberty.com/

    RăspundețiȘtergere