Rujurile ColourPOP Lippie Stix: Review & Swatch

După obsesia mea de acum doi ani cu fardurile ColourPOP, am hotărât că trebuie să încerc și alte produse de la ei. Cele care mă tentau cel mai mult erau Lippie Stix, după ce le-am văzut la Kathleen Lights, așa că am ales setul Sundays in Silverlake care cuprindea nuanțe cât mai diverse și am așteptat cuminte să vină.

Am făcut unboxing și first impressions cu Denisa, chiar când le-am primit, așadar le puteți vedea și pe video. Partea proastă este că nu se pot achiziționa decât dacă aveți pe cineva în State sau sunteți dispuse să plătiți mult mai mult pe ebay sau pe un site ce se ocupă de astfel de livrări.

Rujurile au texturi diferite (pe care le voi menționa la fiecare în parte), dar toate sunt extrem de pigmentate și nu au probleme la capitolul culoare. Rujul se scoate prin rotire, deci este ușor de folosit și nu există riscul de a ciupi vârful când pui capacul, iar mirosul este unul subtil de vanilie care mă încântă. Ambalajul este simplu, alb cu scris argintiu care se șterge în timp, iar capătul este în aceeași nuanță cu rujul, iar acolo este scris și numele ei. 


  • ACE (cream) - o nuanță caldă de roz deschis care mie nu mi se potrivește deloc. Este singurul din set pe care nu l-am purtat și nici nu cred că o voi face, motiv pentru care mă gândesc cui aș putea să îl ofer. Culoarea este opacă, fiind cream se aplică ușor, iar rezistența este decentă, undeva la câteva ore. În schimb, consistența este mai groasă decât a altora și se poate simți greoi pe buze.
  • PARKER (matte) - deși este mat, mi se pare că se aplică la fel de ușor ca cele cream. Culoarea mea preferată din set, un nude închis-maroniu, rezistă foarte bine pe buze și complimentează un machiaj smokey. Pe mine mă duce cu gândul la machiajul grunge, poate chiar voi face un tutorial 90s inspired folosindu-l. 
  • COUGAR (matte) - o culoare superbă de roșu-fuchsia ce rezistă incredibil de bine. Pigmentație excelentă și scoate în evidență orice machiaj. 
  • CHEL-LA (cream) - o nuanță piersicie, nici prea închisă, nici prea deschisă, care m-a cucerit de la prima aplicare. Singurul lucru care mă deranjează este fix ca la Ace, faptul că fiind cream, are o consistență mai groasă și îl simți mai tare pe buze. Dacă nu ai grijă, poți aplica prea mult din prima și poate arăta inestetic, deci neapărat folosită metoda șervețelului. 
  • PASTIES (hyper glossy) - magenta cu subton rece, o nuanță foarte veselă și perfectă pentru primăvară, din punctul meu de vedere. Fiind o textură glossy, este mai lucios decât celelalte și se simte mai hidratant pe buze, are totuși o consistență mai groasă care nu îl lasă să dispară repede. Deși arată ca un gloss mai mult decât un ruj, nu este lipicios. 
  • THIRSTY (satin) - pentru mine este cea mai cuminte culoare, o nuanță roz-berry care se aplică ușor și rezistă foarte bine pe buze. 


Nu aș putea alege un favorit, îmi plac extrem de mult toate, mai puțin Ace pe care îl voi oferi cadou. Deși nu mai este disponibil, iar nuanțele au fost în ediție limitată, setul Sundays in Silverlake mi s-a părut excelent pentru a încerca toate finish-urile lor și cu nuanțe cât mai variate Prețul lui a fost de 30$, decent aș spune pentru 6 rujuri calitative. Preferatul vostru care este?

1 pretty comments