ColourPop Eyeshadow Review

Hello, darlings! Am descoperit fardurile ColourPop pe youtube, în filmulețele fetelor din SUA pe care le îndrăgesc și am știut imediat că vreau să am cel puțin unul. Norocul meu a fost că Denisa era la momentul respectiv acolo și m-a ajutat să îmi comand câteva nuanțe (mulțumesc încă o dată!). Am înțeles că în curând vor oferi și livrare către Europa (să sperăm că vor fi toate țările pe listă), așa că puneți-vă bani deoparte pentru că aceste farduri merită! După folosiri intense, mi-am format o părere despre fardurile ColourPop, pe care vreau să o împărtășesc cu voi. 


Am vrut să mă grăbesc cu postarea articolului deoarece în momentul de față au o grămadă de oferte tentante cu ocazia sărbătorilor așa că, dacă aveți cum să comandați prin cineva, vă veți putea bucura de reduceri și produse surpriză. Pe lângă farduri, au și produse de buze pe care abia aștept să le încerc când vor livra și la noi.

Partea cea mai bună este că nu testează pe animale deloc și produsele sunt fabricate de ei în America. Toate fardurile rezistă impecabil la ochi, deși sunt câteva care au ceva probleme la aplicare (mai jos vorbesc despre fiecare nuanță în parte și explic care sunt cele cu probleme). 

De unde le-am achiziționat? Site-ul lor oficial ColourPop.
Cât costă? Un fard este 5$.
Textură? Deși aceasta diferă de la fard la fard (glittery, metallic etc), lucrul care este comun tuturor este faptul că sunt niște farduri pudră-cremoase. Nici nu știu cum să explic mai bine de atât, nu sunt cremă efectiv, dar nici uscate, cumva între și între. Fără să le încercați nu puteți să înțelegeți exact.
Ambalaj? Plastic alb, rezistent, dar trebuie să aveți mare grijă să înșurubați bine după fiecare folosire pentru a evita uscarea fardului.
Cantitate? 2.0 grame deci sunt mai mari ca niște farduri MAC spre exemplu.
Termen de valabilitate? Dacă nu le deschideți, pot fi păstrate până la 3 ani, după cum spune producătorul. Odată deschise însă, termenul este de un singur an. (sunt curioasă totuși dacă nu se usucă între timp având în vedere că sunt cremoase).



 Sequin

”A copper penny like shade with silver and gold glitter.”
Dintre toate, cred că Sequin îmi place cel mai mult. În realitate este mai cupru decât în poza oficială, după cum se și vede, dar descrierea este cât se poate de corectă. Totuși glitter-ul nu este foarte deranjant (eu prefer fardurile mate, în general) așa că merge foarte bine în pliu. Dintre toate fardurile, mi se pare că se estompează (blenduiește, cum vreți să-i spuneți) cel mai bine.




 I heart this

Cool-toned silvery taupe with multi-coloured glitter.”
Deși în general evit nuanțele prea glittery, aceasta îmi place mult de tot. Pare chiar metalică atunci când o aplici, dar prezintă niște fall-out din cauza sclipiciului abundent. Cel mai bine mi se pare că arată pe centrul pleoapei.


Girly

”Creamy vanilla with a flash of pink and gold duo chrome finish.”
De departe fardul care mi-a dat cea mai multă bătaie de cap. La început am vrut să renunț complet la el pentru că oricum îl aplicam, fie era patchy, fie nu se lua nimic pe pensulă. În final am apelat la aplicarea cu degetul care s-a dovedit a fi cea mai eficientă.


Shameless

”Black drizzled with multiple shades of green and subtle hints of blue and gold glitter leaving a metallic finish.” 
Acest verde mi se pare perfect pentru un smokey eye. Culoarea este superbă, deși nu am reușit eu să surprind perfect reflexele lui. Se aplică frumos, însă tindă să dispară rapid dacă insiști prea mult cu blendingul așa că cel mai bine îl aplici în câteva straturi. 

Bae

”Rich eggplant purple with an emerald, and turquoise, glittery duo chrome metallic finish.”
Mi se pare foarte asemănător pigmentului MAC Blue Brown, doar că este un fard foarte cremos. La textură este asemănător lui Girly, doar că spre deosebire de acesta, aplicarea este mai ușoară cu pensula.

 

Smash 

”Neutral medium warm beige with a soft golden satin finish.”
Acest este preferatul meu on a day-to-day basis. Se aplică ușor, nuanța este tare plăcută, scoate ochii în evidență și are un sheen ce luminează frumos privirea.

Pe final, ca să vă conving de farduri, am realizat și un mic tutorial video în care vă arăt cum le folosesc eu. Mi se pare un machiaj bun de sărbători (ca să mai ies din clișeu ăla de ruj roșu de Crăciun, deși îmi place cum arată), ușor de realizat și de efect (mai ales dacă adaugi ceva mai mult eyeliner, eu nu aveam cum că am nevoie de două mâini pentru asta).

Sper să vă placă, pupici!

16 pretty comments

  1. Iti lumineaza tenul felul in care esti machiata! Imi place mult! <3

    www,juliahasch.com

    RăspundețiȘtergere
  2. OMG BAE arata BAEstial! :))) <3 now I want it!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asadar, acum mi-am revenit :)). M-am uitat ieri la filmulet si era sa-mi smulg parul din cap, am tras de doua ori aer in piept, cat 8 ore de somn si acum sunt aici sa las comentariu.

    I so envy you!

    Ce pot spune e ca abia astept sa livreze in RO sau sa ma mut eu acolo :)))
    Sunt divine. Am un wishlist cat o zi de post :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred, Alina. De mine e si mai rau acum ca le-am incercat si stiu sigur ca mai vreau si altele :)) ce ne faceeem?!

      Ștergere
  4. Foarte faine fardurile! Imi place mult machiajul si sa ma uit la tine cand te machiezi. Asa ma relaxeaza sa ma uit la clipurile tale... probabil pe cat de mult timp iti ia tie sa le faci! :))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vrei sa stii cat imi ia :)) dar ma bucur ca au efectul asta, my job here is done :*

      Ștergere
  5. Cat de bine arataaa! <3 Te-ai machiat tare dragut:*. Pupici

    http://andreeamaria.com/whats-on-my-christmas-list/

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut, Cum ai rezolvat sa-ti trimita comanda in Romania?

    RăspundețiȘtergere