Masca de ten favorită (The Body Shop)

Plănuiam să scriu de mult un articol despre măștile The Body Shop, dar abia acum am ajuns să mă și apuc de el. Dacă mă urmăriți pe Snapchat, știți că v-am mai povestit despe ele. Sunt singurele măști pe care le folosesc constant.
Ele fac parte din gama The Body Shop Recipes of Nature cu peste 80% ingrediente „superfood” și 100% vegetariene. Am văzut o tipă pe YouTube care spunea că sunt ok de mâncat, deși eu nu m-aș avânta chiar atât de departe, but who am I to judge your preferences? :))

Anywaaay, le-am încercat din prima zi de când au sosit și de atunci sunt fană. Plus că am aflat și de o metodă pe care eu o foloseam de mult timp, dar aparent este un nou trend în materie de skincare: multi-masking. Ideea este că tenul, de cele mai multe ori, nu are aceleași nevoi peste tot, așa că este recomandat să aplici pe fiecare zonă ce este mai potrivit. 
De exemplu, eu am tenul mixt așa că voi aplica o mască purifiantă în zona T, iar în restul feței ceva hidratant sau energizant.

Himalayan Charcoal

Această mască este perfectă dacă te lupți cu excesul de sebum. Conține cărbune, ulei din arbore de ceai, frunze de ceai verde și este o mască purificatoare. Eu o folosesc cam la 2-3 săptămâni pentru că are un efect destul de puternic și este masca mea favorită.
Are o textură grunjoasă din cauza cărbunelui, așa că ai nevoie de puțină grijă la aplicare. În afară de asta, nu am ce să îi reproșez. Mirosul de tea tree îmi dă senzația de ceva fresh, se usucă complet pe ten și atunci știi că este gata pentru a fi înlăturată, iar efectele sunt de neegalat. 

Amazonian Acai

Aceasta este o mască energizantă. Conține extract din boabe de acai, semințe de guarana și ulei de babassu organic. Dacă si pentru voi sună la fel de neînțeles ca și pentru mine, o să mă rezum să vă zic atât: este bogată în antioxidanți și vitamina C, lucru care îi permite să revitalizeze tenul. Și asta am văzut pe pielea mea.
Textura, din punctul meu de vedere, se aseamănă cu cea a gemului de căpșune, deci imaginați-vă cât de fun este să te dai cu așa ceva pe față. Și este și la fel de lipicioasă, părul meu poate confirma asta. Îmi place că are mici particule abrazive care pun sângele în mișcare în momentul în care masezi masca în ten pentru a o îndepărta.

Prețul unei măști este de 115 lei, se găsesc atât în magazine, cât și online. Există alte 7 sortimente, pentru toate tipurile de piele, așa că vă recomand să le încercați în magazin pe toate, dacă vă tentează. O chestie super tare mi se pare că, la cumpărarea unei măști primiți, și o carte de colorat cadou, deci te poți destresa în timp ce îți „destresezi” și pielea. Neat, huh?

2 pretty comments