Lupta cu acneea: #GataDeSelfie

Hey, pretty people!


Știți deja că postez din an în Paște pe blog, dar și când o fac am un motiv bun. De mulți ani tot trag de niște tratamente anti-acneice, am încercat cele mai populare și recomandate variante (Zynerit, Brevoxyl, Skinoren, Isotrexin, antibiotic, anticonceptional etc), fie sub îndrumarea medicului, fie de capul meu. De cele mai multe ori însă, ajungeam înapoi la căsuța 1 după o perioadă de tratament. Analize peste analize, bani cheltuiți pe la clinici private și tot felul de tratamente după rețete secrete, nimic nu funcționa.

În ultimii doi ani am văzut totuși cea mai mare îmbunătățire a tenului prin tratamente cosmetice regulate și un regim de skincare simplu, dar bine-gândit. Detaliile le puteți găsi în videoclipurile mele anterioare, pentru astăzi vă las cel mai recent clip din seria ACNEEI unde vă vorbesc despre cum arată tenul meu acum, câteva sfaturi generale despre cum să îngrijiți un ten acneic și vă prezint noutățile de la Gerovital: gama nouă Stop Acnee.

Aceasta conține 6 produse de îngrijire (de la curățare la tratare), dar și un kit cu mini-produse. Prețurile sunt până în 20 de lei pentru fiecare produs, așadar sunt destul de accesibile oricui. Mai multe puteți afla în videoclipul meu, dar și pe site-ul lor oficial:
www.gatadeselfie.ro

0 pretty comments