Imprimantă EcoTank - merită?


De când mi-am început firma și am avut nevoie de imprimantă m-am confruntat cu următoarea situație: un bloc mare negru care inevitabil strângea și praf, fire în plus, spațiu ocupat la birou și terminarea cernelii când mi-era ziua mai bună. Recunosc, nici nu am făcut mare research vizavi de subiect, știam că am nevoie de o imprimantă pentru facturi, contracte și alte documente, așa că am acceptat ce era mai la îndemână, dar nu pot să spun că a fost vreodată un proces care să îmi placă.  


De curând am primit un model EcoTank de la Epson România, mai exact L3156. Ce mi-a sărit prima oară în ochi? Faptul că e micuță și albă, parcă se și potrivește în biroul meu. Recunosc, uneori sunt superficială la aceste aspecte, dar asta pentru că lucrând atâtea ore pe zi aici și mai ales fiind și spațiu de filmare pentru mine, e important să arate bine și să nu fie încărcat vizual. Așadar, primul punct l-a nimerit. Totuși e vorba de o imprimantă, mai importantă este funcționalitatea, nu?


Instalarea a fost ușoară, încărcarea cu cerneală la fel, iar procesul de printare merge ca uns. Până la urmă i-am găsit loc în dulap, să o feresc de praf (că tot aveam o priză nefolosită acolo) și am conectat-o prin WiFi la ambele calculatoare din casă plus telefoane. Merge foarte intuitiv, printează repede, chiar și de la distanță și ce-mi place cel mai mult momentan este că văd ușor nivelul cernelii, deci nu mă poate lua prin surprindere când se termină.

Pe lângă anostele, dar inevitabilele documente, o mai folosesc și la printat templates pentru agenda mea, pe viitor aș vrea să o mai testez și cu niște poze de înrămat, să vedem cum își face treaba acolo. Ei promit până la 8.100 de pagini alb-negru sau 6.500 color cu cerneala din pachet, echivalentul a 82 de cartușe de cerneală, ceea ce ar însemna un consum mult mai mic (atât cantitativ, cât și financiar). 
So far, so good. Revin cu păreri!


0 pretty comments