Print prin WiFi – dificil sau nu?

 

Înainte să folosesc imprimanta Epson aveam una la care oricât m-am chinuit nu am reușit să folosesc modulul de WiFi. Pur și simplu nu era compatibilă cu sistemele noastre, așadar eram dependentă de cablurile ei. Ceea ce pentru un om ce își dorește să țină totul cât mai ascuns nu era deloc o variantă de dorit. Ocupa loc sub birou, era la vedere, iar cablurile adăugau un plus de dezordine în cameră. Per total, era un rău necesar. L-am acceptat și am trecut mai departe.

Nici nu m-aș fi gândit sincer că se poate și altfel până când a venit Epson L3156 la mine. Am instalat-o, m-am bucurat că măcar e micuță și drăguță și gata. Apoi mi-am zis: hai totuși să îi dau o șansă și funcției de WiFi, cine știe. Am urmat ghidul din manual (se poate urmări pas cu pas și pe www.epson.sn) și în 5 minute (surprinzător) a fost gata. 

Ce înseamna asta pentru mine acum? Nu doar un cablu în minus la laptop, ci și accesibilitate extra. Locul ei este pe o etajeră în dulap. O folosim mega-ușor atât eu, cât și soțul fiindcă este conectata la aceeași rețea și tot ce trebuie să faci este să dai print sau scan.

Dacă am nevoie de o utilizare mai intensă o pot muta foarte ușor în birou, setările de Wifi se păstrează chiar și când e scoasă din priză și practic rămâne la fel de funcțională oriunde în casă am decide să o așezăm. Se pare că pe măsură ce o mai folosim, găsim câte ceva util și fain la ea.




0 pretty comments