E cerneala pentru o imprimantă EcoTank scumpă?

Bun, i-am testat abilitățile de imprimare (check), am verificat cât de ușoară e conexiunea la WiFi (check), așadar lucrul natural care urma: cât mă costă? Pe lângă prețul ei, desigur, singurele consumabile ar fi hârtia și cerneala. Dacă atunci când vorbim despre hârtie, poate deveni mai complex în funcție de nevoi, când vorbim despre cerneală totul e sigur.


Ea vine deja în pachet cu o sticlă din fiecare culoare (galben, magenta și cyan) plus două negre. Deși i-am făcut plinul din ianuarie și tot de atunci o folosesc constant pentru contracte, facturi, awb-uri și chiar fotografii, nivelul încă se menține foarte sus, se vede și în imagini. Dacă până acum schimbam sigur un cartuș alb-negru la imprimanta veche, în cazul acesteia nici măcar nu mă apropii de final. 

Mitul spune că această cerneală e mai scumpă decât șampania...acum, eu nu știu ce șampanie beți voi, nici nu pot să zic că știu prețul ei nefiind fan, dar sigur pot să spun că are un consum mic și un preț foarte decent pe pachetul de cerneală (din ce am văzut online, undeva la 120 lei). Ei spun că un set este echivalentul a 72 cartușe și îți poate scădea costul cu până la 90%. Nu presimt că voi avea nevoie prea curând de un schimb, mai ales că cerneala pe care o am acum ar trebui să țină până la 14.000 de pagini, așadar eu zic că mitul a fost spulberat.

0 pretty comments