Cream & Studs Outfit

Hey, lovelies!
Am observat că în ultimul timp am tendința să fac mai mult postări de tip OOTD decât altceva, dar cum blogul mă reprezintă pe mine, iar eu mă schimb constant, nu văd nimic rău în asta. Nu voi renunța nici la partea de beauty pentru că încă mă pasionează cosmeticele și machiajul, doar că blogul meu va fi mai pestriț de acum înainte, hihi.
Asăzi vă arăt o nouă ținută și vă voi vorbi despre site-ul www.hifashion.ro care mi-a trimis sacoul și fustița din outfit-ul de azi.


Eu rar ies din zona mea de comfort (cum a fost în ultimul ootd), așa că astăzi m-am întors la ce îmi place cel mai mult: printul floral, sacourile, balerinii. Combinația de astăzi mă reprezintă 100%, culorile calde și materialele fluide sunt alegerea mea numărul 1 pentru vară (mai ales că eu suport cu greu căldura!). După cum vă spuneam, sacoul crem cu aplicații și fusta înflorată sunt ambele de pe site-ul Hi!Fashion. Trebuie să recunosc: până mi-au ajuns am fost numai cu gândul la ele, din fericire coletul a sosit repede!



Toate bijuteriile purtate în ținuta de astăzi au fost primite cadou de la persoane dragi (spre fericirea mea!): ceasul și lănțicul cu pandativ sunt de la prietenul meu, iar brățara Pandora (cea mai recentă în colecția mea de bijuterii și accesorii) de la părinții mei, cadou de absolvire. Manichiura purtată este chiar cea de AICI, nu-i așa că merge la fix?



Când am primit coletul cu cele două produse de îmbrăcăminte am fost plăcut surprinsă din două motive: materialele folosite sunt foarte fine și de calitate, iar ambele sunt făcute în România, lucru ce nu poate decât să mă bucure. Îmi place să susțin firmele românești în ce măsură pot, iar când acestea sunt de calitate și la prețuri rezonabile, cu atât mai mult.







Bluză: H&M
Geantă: Guess
Brățară: Pandora
Ceas: Morgan





Partea bună este că pe site acum sunt reduceri foarte mari de până la 70%, piesele purtate de mine le găsiți la prețuri FOARTE bune, ca și multe alte produse din magazinul on-line. Transportul este gratuit la comenzi de peste 100 de lei. Mie mi-au atras atenția câteva rochițe și un sacou identic cu al meu, doar că turcoaz. Așa că spor la cumpărături!


Să îmi spuneți dacă vă luați și voi ceva, eu deja mă uit de câteva rochițe noi! 
Ta-ta for now!

10 pretty comments

  1. foarte frumoasa tinuta ta! voi arunca o privire si pe site. te pup

    www.eager4fashion.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce pozeee frumoasee dar prima e preferata mea! :D.
    Din ce in ce mai multe bloggerite de bauty se baga pe fashion. Nu-i un lucru rau.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumeeesc :D le-am facut singura si m-am chinuit ceva :)) deci apreciez!
      Te pup!

      Ștergere
  3. Cat de frumoasa e tinuta ta Stefana, perfecta pentru vara. Unghiile sunt bestiale, nu stiu cum reusesti, mie nu mi ies niciodata :))
    Kisses :*
    http://www.xcentrica.ro/ootd-with-an-lu-jewelery/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Ma chinui putin, dar iese pana la urma :))
      Te pup!

      Ștergere
  4. Superbe fustita si gentutaaa♡ esti frumoasa.

    RăspundețiȘtergere